Hamarosan nyit a NER-diszkó

2018. július 18. 07:25

Riasztó, hogy még egy ennyire pimf kis közegre is rászáll a politika.

2018. július 18. 07:25
Földes András
Index

„Mostanra viszont a pesti szórakozóhely-világ nagyjából olyan, mint a lappiac, hogy van még 2-3 hely a nem NER-kompatibilis arcoknak, de a Fidesz és holdudvara amúgy már mindent kontrollál. Ami azért nem magyarázható azzal, hogy a nem fideszes kocsmárosok hirtelen elfelejtettek vállalkozni. Szabálytalanságok nyilván vannak, mint ahogy a kampányfinanszírozásnál is voltak, de a hatóság történetesen csak az ellenzéki pártoknál ellenőrzött és bírságolt.

Így nézve pedig már riasztó, hogy még egy ennyire pimf kis közegre is rászáll a politika, vélhetően azért, hogy felszámoljon minden helyet, ahol az ellenségnek tekintett réteg találkozhat, beszélgethet, és eszmét cserélhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2018. július 18. 15:48
Az Auróra adjon le egy lövést, akkor ki szokott törni a forradalom, eltörli az önkényt, és eljön a progresszív Kánaán.
alter_ego
2018. július 18. 13:05
Ötlet: Vendéglő a Három Törzsfideszeshez! Liberálisoknak ingyen sör! Wifi, csajok, fű [félrenézéssel], stb. (Kamerák a sarkokban.) Kell?
izo1210
2018. július 18. 12:37
A pult mögött DJ Jeszy.
Esvány
2018. július 18. 12:14
"Amig orban az eu penzebol epiti onkenyuralmat" Eszednél vagy? Mi abban a diktatúra, ha közbiztonsági okokból ideiglenesen bezárják a drogtanyákat? S mi köze ehhez Orbánnak? Olyan hülyék vagytok, hogy már akkor is diktatúrát kiáltotok (Sargentini segíts!), amikor az MSZP eladja a Népszabadságot, Simicska meg megszünteti a Magyar Nemzetet. Akkor hol voltatok, amikor vascsövekkel felszerelt gengszterek szétverték a Demokrata szerkesztőségét (1994-ben a Horn-kormány hatalomra kerülését követően, néhány hónappal, fényes nappal szétverték az éppen induló Demokrata szerkesztőség berendezéseit), vagy amikor 2006-ban a szemkilövető Gyurcsány terrorizálta népet? Na, az közelebb állt a diktatúrához! De akkor nem ajvékoltatok, hanem tapsikoltatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!