Migráns a főbérlőm?

2018. március 22. 07:17

A Fidesz a maga kavarta gyűlölet-forgószélben úgy pörög, mint a lüke természetvédő, aki nem tudja, mit csináljon, ha, védett állat eszik védett növényt.

2018. március 22. 07:17
Veress Jenő
Népszava

„Az átlagszavazó ilyenkor hajlamos elbizonytalanodni – vagy mégsem? Mindenki érti vajon az egyszerű képletet, hogy az »én arabom« menekült, a »te arabod« migráns? Az »én arabom« derék ember, a »te arabod« terrorista? Akit én fogadok be – pláne pénzért –, azt Isten (Allah?) hozta, akit netán »Brüsszel« küldene, annak neve »takarodj!« (Így van ez másutt is. Akitől remélnek valamit, azoknak levélben szavazás, akiktől semmi jót, nekik nehezített pálya.)

Ha szegény Ahmedtől mondjuk Szél Bernadett bérelné azt a lakást, meglehet, épp Ágh Péter fejtegetné bőszen a Soros-szálat, meg hogy mibű’ telik az arabnak a drága házra.

A Fidesz ebben a maga kavarta gyűlölet-forgószélben már úgy pörög kínjában, mint a lüke természetvédő, aki nem tudja, mit csináljon, ha azt látja, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2018. március 23. 00:07
Ez a Veress mindenáron bizonyítani akarja, hogy nincs ki a négy kereke?
Bolond Istók
2018. március 22. 16:30
"...nem tudja, mit csináljon, ha azt látja, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt." Ezt pont ti csináljátok Jáksó, te sötét állat. Ebbe vagytok belebetegedve. Az állandó kognitív disszonancia. Védeni kell a nők jogait, de a migránsok jogait is véditek, akik viszont szarnak a nők jogaira, sőt másodrendű emberi lényekként vagy akár állatokként kezelik őket. Vagy a hadseregben a nőknek megtiltjátok a szoknya viselését mert sérti a transzneműeket, de közben meg a nők jogaiért harcoltok... elmondásotok szerint. De lehetne még sorolni azt az elmebajt amit ti liberális gondolkodásnak neveztek. Ilyenkor szokott az lenni, hogy mikor a kognitív disszonancia okozta belső feszültségtől kisül a beteg elmétek nekirontotok az örök ellenségnek, a heteroszexuális fehér férfinak.
GV0917
2018. március 22. 15:15
Jaj szegény Jenő! Már megint a baj vett elő? Mit csinálj, ha védett állat eszik védett növényt -akkor Te és Vlagyimír Iljics Uljanov szerint:Sto Gyelajem? (Mi a tetendő?) Ehhez az kell, hogy eldöntsétek magatokban Leninnel együtt, hogy melyikőtök az élősködő dudva és melyikőtök a marha? Rozumis?
cutcopy
2018. március 22. 14:46
"Akit én fogadok be – pláne pénzért –, azt Isten (Allah?) hozta, akit netán »Brüsszel« küldene, annak neve »takarodj!" Jenőke az ég áldjon meg, miről beszélsz, Brüsszel terve szerint nem a tranzitzónában kellene elbírálni a végtelenített muszlim tömegeket, hanem előbb be kéne engedni őket és az elbírálás majd ráér később..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!