Vudukampány az Alföldről: bizarr önparódia lett a sorosozásból

2018. március 20. 13:15

Tényleg bárkiből lehet kerítésbontó Soros-ügynök.

2018. március 20. 13:15
Borbás Barna
Heti Válasz

„Tényleg bárkiből lehet kerítésbontó Soros-ügynök: az országos óriásplakátokon ellenzéki miniszterelnök-jelöltek, önkormányzati kiadványokban helyi nem-fideszes képviselők ölelgetik a gonosz öreget. Úgy fest, mintha a Kétfarkú Kutyapárt különösen rosszindulatú zavarkeltése lenne – de nem, ez a valóság.

Múlt héten került a kezembe ez a nagykőrösi szóróanyag. A 23 ezer lelkes alföldi település két önkormányzati képviselője látható rajta, Soros Gyögy társaságában, az óriásplakátokról ismert kompozícióban.

A két úriember azért került a képre, mert nem vettek részt a »Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testülete elutasítja a Soros-tervet, és azt, hogy a településünkön bevándorlás-szervező irodát működtessenek« tárgyú, név szerinti önkormányzati szavazáson. László Ferencből (MSZP) és Kustár Tamásból (független) ezzel kerítésbontó Soros-ügynökök lettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2018. március 21. 11:14
Szerintem annál bizarrabb önparódia nincs, hogy egyes újságírók és megmondók parancsra, pénzért világnézetet, érzéseket, érzelmeket váltanak és közben a sajtószabadság és véleményszabadság miatt aggódnak és másra kenegetik a saját szarukat.
puszika
2018. március 21. 11:01
Bizony így van Barna/inges/! Nézz a tükörbe,akit látsz az is az.Egyenlőre virtuálisan. De már az ágyad alá be van készítve a van a drótvágó!!
linkeloe
2018. március 20. 18:56
Barna ! Önnek igaza van mindenben! De ki a f@sz alkalmazza magát, majd Április 9.-e után?? :-)
péterx
2018. március 20. 14:42
Borbás Barna nem érti , milyen történelmi horderejű téma a kerítés megőrzése . Nyitott határ és felső határ nélküli kvóta = No go zónák , terrorizmus , migráns-invázió , országmegszállás , , közbiztonság hanyatlása , demográfiai gyarmatosítás , nemzeti identitás- kultúravesztés . Ezek már tapasztalati tények . Soros mindezeket még fokozni akarja , hogy pénzügyi érdekeinek megágyazzon . . Ezen ne ironizáljon a szerző : a "sorosozás" ugyanis mindezen nemzetre életveszélyes tényezők egyszavas kifejezése .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!