Hét intő jel, hogy a delírium szintet lépett Magyarországon

2017. december 11. 17:51

Riadt nyugdíjas telefonál a KarcFm-be egy hírcsárdás cikk láttán, hogy Soros György hamarosan kötelezővé teszi a homoszexuálist Magyarországon.

2017. december 11. 17:51
Borbás Barna
Válasz.hu

„Öt. Illegális bevándorlókat, migránsokat vélnek felfedezni egy kis Heves megyei településen mindenszentek és halottak napján, többen bejelentést is tesznek erről a polgármesternek, aki Facebook-közleményben kénytelen helyre tenni a dolgot: valójában csak a környékről jönnek hozzájuk temetőlátogatásra.

Hat. Sötét bőrük miatt illegális bevándorlónak néznek egy csoport Srí Lanka-i egyetemistát, ezért rájuk hívják a rendőrséget, pedig csak a Tovább Élni Egyesület perbáli lakóotthonában próbáltak önkéntes munkát végezni.

Hét. Riadt nyugdíjas telefonál a KarcFm-be egy hírcsárdás cikk láttán, hogy Soros György hamarosan kötelezővé teszi a homoszexuálist Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. december 12. 17:18
"...Soros György hamarosan kötelezővé teszi a homoszexuálist Magyarországon. " Bármilyen abszurdnak is látja a posztoló, teljesen életszerű törekvés Sorostól és EP-s zsoldosaitól. Ez semmivel sem több, mint amiket leírt és előadott Brüsszelben.
kombinátor
2017. december 12. 10:10
kizárólag azért írok, mert a Válasz cikkekhez tilos kommentelni ... itt írom tehát le, hogy kár, hogy tévútra mentek, cikkeik unalmasak és ballibsi oldalt szolgálják .. megszűnésük nem várat sokáig ... béke poraikra
Paxillus
2017. december 12. 09:17
Egy SZDSZ-es pár babakocsit tol. Oda lép valaki. Fiú vagy lány? Majd eldönti ha felnő. szólt a válasz. Jót nevettünk rajta 15 évvel ezelőtt !
barany
2017. december 12. 08:14
Hét: Borbás barátunk krónikus "humorérzék-hiányban" szenved. Nyilván még a "legelmaradottabb" paláver betelefonáló sem gondolja komolyan Borbáson kívül a kötelező homoszexualitást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!