Hét intő jel, hogy a delírium szintet lépett Magyarországon

2017. december 12. 12:13

Magyarországon legálisan tartózkodó, korábban oltalmazott státuszt kapott menedékkérő gyerekek miatt tör ki kisebb fajta pánik egy Tolna megyei településen

2017. december 12. 12:13
Borbás Barna
Válasz.hu

„Egy. Vidám nemzettestvérek az Ő VOLT A SOROS!!! feliratot karcolják egy frissen pörzsölt kucuba, erről fotót is készítenek, amit Pócs János fideszes országgyűlési képviselő lelkesen oszt meg Facebook-falán, világhírhez segítve a kampányba bolondult disznóvágást: Hungarian Ruling Party Lawmaker Mocks Soros With Image of Dead Pig (Bloomberg).

Kettő. Migránsoknak nézik a pécsi vízilabdásokat, mert – ahogy De Blasio Domenico, a PVSK Mecsek-Füszért szakosztályvezetője beszámol róla a Pécsi Stop című lapnak – gyanúsan üldögélnek a kisbuszukban az éjjeli hazaérkezésük után.

Három. Magyarországon legálisan tartózkodó, korábban oltalmazott státuszt kapott menedékkérő gyerekek miatt tör ki kisebb fajta pánik egy Tolna megyei településen; a bűnösnek kikiáltott »migránsnyaraltató« panziós kerekét kiszúrják, a polgármester a feszültség miatt benyújtja lemondását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2017. december 12. 15:31
Érezhető a veszély kiváltotta feszültség. De a veszély valós.
tukkuta
2017. december 12. 14:32
Másodikhoz: az ugye nem zavar senkit, hogy egyébként Mohács környékén rendszeresen fognak el határsértőket és embercsempészeket? Éjszaka, elsötétített mikrobuszban utaznak, ugyanilyen volt a sportolók járműve is. Inkább egy rutinellenőrzés, mint a büntetlenül maradt határsértés.
cutcopy
2017. december 12. 14:10
Három az elég kevés..
Kanóc
2017. december 12. 13:48
És ezt a szart miért kellett másodjára is betenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!