Öt aggasztó jel Putyin budapesti útján

2017. augusztus 29. 09:12

Itt járt a világ egyik legfontosabb embere, és négyszemközt egyeztetett a magyar miniszterelnökkel. Ilyenkor legalább egy sajtónyilatkozat elvárható lenne.

2017. augusztus 29. 09:12
Vörös Szabolcs
Válasz.hu

„2. Itt járt a világ egyik legfontosabb embere, és négyszemközt egyeztetett a magyar miniszterelnökkel. Ilyenkor legalább egy sajtónyilatkozat elvárható lenne – nem előre leosztott kérdésekre alkalmat adó tájékoztatókról már álmodni sem merünk –, a kommunikáció teljes hiánya nem túl örömteli.

3. A magyar kormány szerette volna azt a látszatot kelteni, hogy Putyin tényleg a cselgáncs vébé miatt jön ide. Irtó átlátszó szöveg, de Moszkva legalább abban partner lehetett volna, hogy ugyanezt mondja. Nem tette, a Kreml kerek perec közölte, hogy Putyin Orbán Viktor meghívására jött Magyarországra. Elég udvariatlan dolog egy jó baráttól, de még egy »pragmatikus partnertől« is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. augusztus 29. 20:22
Ahogy Orbán mániája a foci, úgy Putyiné a cselgáncs. Nem hinném, hogy mondva-csinált ürügyként használnák a sportot.
1120
2017. augusztus 29. 15:16
Oroszországgal jóba kell lenni, mert tényező volt/van/lesz. Aki ezt nem érti, az húzza le magát a retyón. Pont.
zakar zoltán béla
2017. augusztus 29. 13:31
Lalee Lilly lutty
nyugalom
2017. augusztus 29. 12:22
Aggasztó, hogy ilyen debilek firkálnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!