A gép forog

2017. augusztus 02. 08:25

Akárhány zsebrádió sugároz is az országban, ugyanazokat a kormánypozitív híreket szajkózza, hiszen az MTI ingyen van, önállóan hírt szerkeszteni pedig nemcsak strapás, de azonnali gazdasági ellehetetlenüléssel is jár.

2017. augusztus 02. 08:25
N. Kósa Judit
Népszava

„Kettőezer-tizenhét nyarára a Nemzeti Együttműködés Rendszere sikeresen klónozta a gyerekkoromat. Újrateremtette azt a helyzetet, amikor szinte csak az ő hangja hallatszik el az állampolgárokhoz. Fél tucat állami tévécsatornáról és a második legnagyobb kereskedelmiből is dől a Matúzné-híradó, csak hol közéletire, hol bulvárra fazonírozzák. Akárhány zsebrádió sugároz is az országban, ugyanazokat a kormánypozitív híreket szajkózza, hiszen az MTI ingyen van, önállóan hírt szerkeszteni pedig nemcsak strapás, de azonnali gazdasági ellehetetlenüléssel is jár. Újságot pedig jószerével már csak Habony Árpád és Mészáros Lőrinc ad ki, és most befejezték, amit tavaly ősszel elkezdtek: kormányközeli strómanokhoz került a még függetlennek megmaradt néhány megyei napilap is. Várhatóan csak idő kérdése, hogy a lojalitását a Népszabadság megszüntetésével bizonyító Heinrich Pecina a maga szeletét újra csak felkínálja Mészáros Mediaworksének, amely hónapok óta ugyanazt az egy propagandalapot adja ki tucatnyi különböző fejléc alatt.

Mondom, láttunk már ilyet. De a hetvenes években mégis volt valami egészséges veszélyérzet az emberekben. Legalább sokan hallgatták a Szabad Európát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2017. augusztus 03. 08:41
Nincs Igaza van a firkásznak. HÍRT gyártani egyáltalán nem strapás, csak figyelni kell a valóságot, és közvetíteni a tényeket. Az ÁLHÍR gyártás viszont, amit a balliberális média, a népszava (aminek semmi köze a nép szavához) nevű újság vezérletével művel, az valóban strapás. Nehéz úgy leírni valamit, hogy a firkászt ne zavarnák egy kicsit a tények. De ezek ebben profik. Eltakarják a szemüket, bedugják a fülüket, csak a megadott instrukciókra koncentrálva osztják az igét, szítják a gyűlöletet.
BandiMandi
2017. augusztus 02. 15:53
Akkor nem fájt a vidéki lapok tulajdonjoga amikor nem a fidesz-közelieknél volt. Az meg, hogy a kormány a gőzt a dudára nyomja, nem a turbinára nektek is köszönhető. A sajtó ma szereptévesztésben leledzik: politikát akar csinálni. Mi meg tájékozódni szeretnénk, de ez nem könnyű. ( hazugság + hazugság nem = igazsággal.)
nyugalom
2017. augusztus 02. 13:16
Nagyon nehéz lehet elviselni, hogy nem a libsi-szoci-dk, stb. szólamait kell hallgatnotok! Mi is unjuk a ti ajvékolásotokat, tehetetlen, olcsó demagóg szólamaitokat!
puszika
2017. augusztus 02. 11:25
Mi van elvtársnő,már ön sem a Klub rádiót hallgatja?? Ez Botka elvtárs szemében felér egy árulással. Na most mi lesz????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!