Szerkli pszichológusoknak

2017. június 27. 07:08

Fogalmam sincs, milyen gyufát húzhattak ki a pszichológusok, hogy konzultáció lett a sorsuk. Meg kéne tán kérdezniük egy látóembert.

2017. június 27. 07:08
Veress Jenő
Népszava

„A kormány ugyanis felmérné, hogy a társadalom is szükségesnek tartja-e a fellépést az álpszichológusok ellen – értesült a Magyar Idők. Csaknem pontosan egy éve, hogy a kormány nyilvánosságra hozta azt a törvényjavaslatot, amely kötelezővé tenné a kamarai tagságot a pszichológusoknak, csak éppen nem terjesztette be. Az ötlet kivételesen jó is lehet, hogy a csupán a lelki problémával küzdők pénzére hajtó „aurahegesztőket, pszhichosebészeket” kiszűrjék. Más kérdés, hogy aki ilyenekhez fordul, aligha kérné számon a lelki csontkovács kamarai tagságát.

Az lehet a bibi, hogy a szakma egy önálló, állami intézményektől független pszichológuskamara létrehozását támogatná, és már ez aligha tetszik odafenn. (...)

Fogalmam sincs, milyen gyufát húzhattak ki a pszichológusok, hogy konzultáció lett a sorsuk. Meg kéne tán kérdezniük egy látóembert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. június 27. 11:45
Miről beszélsz Jenő? Nem hiszem el, hogy ezért pénzt kap, hogy ezért van aki fizet.
zakar zoltán béla
2017. június 27. 10:42
Pavlov ebe-Freud komor-nyikja
Google
2017. június 27. 10:11
Mirol van neked fogalmad, Jeno? De az nalatok nem is olyan nagy baj, megkapod a brosurat es annak megfeleloen irsz valamit, lasd fent.
MZ/X
2017. június 27. 08:14
Jenő, ott a kormányzati jósda, ugorjál be...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!