Orbánék Budejovicében

2017. június 01. 07:08

Ebből persze nem derült ki, van-e Orbán Viktornak, családtagjainak vagy hozzátartozóinak offshore-cége.

2017. június 01. 07:08
Veress Jenő
Népszava

„Tudniillik Demeter Márta azt kérdezte írásban a miniszterelnöktől, van-e az ő, a családja vagy hozzátartozói tulajdonában offshore-cég.

Orbán helyett Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára válaszadás helyett kijelentette, hogy visszautasítja Demeter »kérdésnek álcázott rágalmait«. Mint írta, a képviselő beadványa újabb bizonyítéka annak, hogy a baloldali pártok saját megosztottságukat és az érdemi mondandó hiányát agresszív lejárató akciókkal próbálják majd ellensúlyozni a választásokig hátralévő időszakban.

Azt is írta, hogy amikor az Orbán-kormány hivatalba lépett, még virágzott az offshore-biznisz Magyarországon, a baloldali kormányzás és az offshore cégek szétbogozhatatlan módon fonódtak össze, ennek a gyakorlatnak azonban ők véget vetettek. Ebből persze nem derült ki, van-e Orbán Viktornak, családtagjainak vagy hozzátartozóinak offshore-cége.

Azt most ne is piszkáljuk, hogy a letelepedési biznisz speciel kifejezetten offshore cégekre lett kitalálva, hogy kötvényautomataként működjenek. És persze húzzák a sok tízmilliárdos hasznot – mindannyiunk kárára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. június 01. 14:46
Olyat kell kérdezni ami nem sértő feltételezés. A válasz korrekt volt és igaz.
dakotasámán
2017. június 01. 12:30
"Demeter Márta azt kérdezte írásban a miniszterelnöktől, van-e az ő, a családja vagy hozzátartozói tulajdonában offshore-cég. Orbán helyett Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára válaszadás helyett kijelentette, hogy visszautasítja Demeter »kérdésnek álcázott rágalmait.." zorbán nem tudja, hogy van-e a birtokában offshore cég. és egy ilyen ember Magyarország miniszterelnöke. ezek után nem csoda, ha azt sem tudja, mi történik a világban. csak szólok, az országban még 2995 településen nincs stadion, tehát van még hová építeni, amitől a magyar gazdasági csoda ontani fogja majd a gdp-t. meg a foci vb nyertes csapatokat. újra foci nagyhatalom leszünk végre, mert az kell a népnek, nem jól működő egészségügy. hogy a mentősök bérét nem emelik ? biztos vigasztalja őket az a tudat, hogy stróman lőrinc 100 milliárddal gyarapodott. hogy abból bőven rendezni lehetett volna a mentősök dolgait ? a sas nem kapkod legyek után, felejtse el mindenki a gondoskodó államot. zorbán is gondoskodott magáról és a családjáról. mert a család az első, és lézer dzsonitól tudjuk, akinek semmije sincs, az annyit is ér. a zorbán család most vett ki osztalékként több, mint egy milliárdot, na ők gondoskodtak magukról, nem csak a levegőbe beszélnek. különben is, aki hülye, haljon meg.
puszika
2017. június 01. 12:00
Buta Jenő! Ami nincs az nem derülhet ki!! A ti csökevényes agyatokban ,ott igen! De ehhez bizonyítékok is kellenének. Van Jenő??
quiet
2017. június 01. 11:27
Fidesz lop. Kassza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!