Migránsbiznisz-tagadás

2017. június 29. 07:40

Nem az a kérdés, hogy az amerikai spekuláns George Soros nevet-e a végén, hanem hogy mi sírunk-e.

2017. június 29. 07:40
Csontos János
Magyar Idők

„Így aztán nem az a kérdés, hogy az amerikai spekuláns George Soros nevet-e a végén, hanem hogy mi sírunk-e. Tamás Gáspár Miklós (akinek annak idején tízszer akkora volt a havi Soros-apanázsa, mint az én bruttó hírlapírói bérem, s aki szerint én »terrormédia-munkás« vagyok) a szerinte »álparanoiás« Orbán-beszéd kapcsán a mindinkább prostituálódó Hvg.hu-n kifejtette, hogy Sorosnak »egy cikken és pár nyilatkozaton kívül az égvilágon semmi köze nincs a menekültkérdéshez«.

E csekély munkássága (plusz a Junckerrel való visszatérő csókváltás) valóban eminens nemzetbiztonsági kérdés. De lassan Tamás munkássága is az, hiszen nem lehet mindent a feltartóztathatatlan szenilitás nyakába varrni. »Sorosnak semmi köze ahhoz, hogy a közép-ázsiai, közel-keleti, afrikai menekülteket Európába „terelik”, abból az egyszerű és nyilvánvaló okból, hogy a menekülteket az égvilágon senki nem „tereli” sehová. Így Soros György se.« Tamás migránsbiznisz-tagadó, ám ezt egyelőre nem büntetik. Mindazonáltal nem ártana neki egy rendkívüli Soros-ösztöndíj Molenbeekbe vagy valamely más nem létező no-go zónába, esetleg az itáliai felségvizekre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2017. június 29. 14:47
Cuius utilitates? Kinek az érdeke? Közvetlen bizonyítékot senki nem tud felmutatni,csak logikailag nem lehet másként! Egy magyar újságíró beépült 2 éve az áradatba,de őt meg feljelentették és elítélte a független magyar bíróság. A Nemzetbiztonsági Szolgálatokból meg még nem jelentkezett senki erre a borzasztó veszélyes küldetésre,Stirlitzet meg már nem lehet feltámasztani és Mata Harit sem--,hát mondja még valaki,hogy a szigorú magyar törvények nem eléggé visszatartó erejűek!!
marko11
2017. június 29. 10:41
Természetesen van migráns-biznisz is. De nem kellene keverni az okot az okozattal! (Még talán a Magyar Időkben sem.)
Nannyó
2017. június 29. 08:57
Nem szabad bántani TGM-et. Normális esetben ő már csak a fióknak írhatna, de a leépülő, megöregedő ballib sajtómunkások még mindig nyomják egymást a megélhetésért. Pénz pénz pénz, már csak ez a lényeg a TGM-féléknek.
pollip
2017. június 29. 08:00
Dobjuk össze az egy heti Molenbeek-i tartózkodását TGM-nek. Még ez is hosszú időre szól, mert két nap után futna haza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!