Éberség, elvtársak!

2017. május 05. 07:28

A Fidesz egyistenhívő egyházának talpasai azt is tényként fogadnák el, ha a bérborzok és beszélő krumplik állítanák: Soros az özönvíz alkalmával nem vette föl a bárkájába a dinoszauruszokat, azért pusztultak ki.

2017. május 05. 07:28
Veress Jenő
Népszava

„»Soros megölte volna az anyját« – ezzel az ütős sztorival irtotta tovább a hívek agysejtjeit Vajna G. András (Vajon a G. mit jelenthet?) általunk neki vett tévéje.

A történet alapja valójában egy korábbi megrázó vallomás Soros édesanyjának eutanáziához való viszonyáról, és a családi körben bekövetkezett haláláról.

A másik csoda a közismerten csak Bérborznak nevezett Stefka István egykori belügyi tudósító és a Beszélő Krumpli, Németh Szilárd rezsibiztos ankétján esett meg. A Bérborz, a 444 tudósítása szerint egy ponton ezt mondta: »Soros Hitlertől tanult. Dolgozott neki.«

Felesleges azon elmélkedni, hogy Hitler hatalomra jutásakor Soros 3 éves volt, halálakor is csak 15, s ha dolgozott volna is neki – ahogyan Lendvai Ildikó fogalmazott –, legföljebb munkatáborban tehette volna.

A Fidesz egyistenhívő egyházának talpasai azt is tényként fogadnák el, ha a bérborzok és beszélő krumplik állítanák: Soros az özönvíz alkalmával nem vette föl a bárkájába a dinoszauruszokat, azért pusztultak ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. május 06. 16:32
ver e SS éber?? Nem!! Csak eeetárs!!!
atila68
2017. május 05. 22:51
...és nem érik miért nem kerülnek még a közelébe sem a hatalomnak.
néhai Ch.Pilot
2017. május 05. 19:36
Népszava: védeni a védhetetlent, mentegetni a menthetetlent.
Korrupt Kornél
2017. május 05. 17:02
éberség veress elvtárs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!