A magyar Kadhafi

2017. május 10. 12:20

Amint a miniszterelnök édesanyja a Népszavának, e sorok írójának 18 éve adott első és egyetlen, hosszú sajtóinterjújában elmesélte: az Orbán család évekig Líbiában élt. Márpedig az ottani ezredes valami egészen hasonló módon tömte a bankszámláit, csak a lépték volt más...

2017. május 10. 12:20
Veress Jenő
Népszava

„Dióhéjban: a tízmilliárdokból fizetett csatornaépítési munkálatok révén (is) a miniszterelnök apja és két testvére által tulajdonolt cégek 2013. óta megkétszerezték a bevételüket, a nyereségük pedig még tempósabban nőtt. Számos esetben kaptak megrendeléseket állami finanszírozású munkákra. (Míg a közbeszerzések nyerteseit fel kell tüntetni nyilvános adatbázisokban, a beszállítókat nem.) E beruházások zömét természetesen EU fizeti. A legkisebb fiú, Áron szállítmányozási cége referenciái között is túlnyomó részt állami munkák szerepelnek.

(...)

Amint a miniszterelnök édesanyja a Népszavának, e sorok írójának 18 éve adott első és egyetlen, hosszú sajtóinterjújában elmesélte: az Orbán család évekig Líbiában élt. »Ha úgy tetszik, Kadhafi rezsimjét építettük« – fogalmazott akkor Orbán Győzőné.

Márpedig az ottani ezredes valami egészen hasonló módon tömte a bankszámláit, csak a lépték volt más...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. május 11. 10:20
Ez itt egy érdekesebb cikk: Megindult az osztódás: új nemzeti párt jöhet létre a Jobbik helyett Sümeghi Lóránt 2017. május 11. 08:58 A Jobbik vállalhatatlan politikája miatt egyre többen gondolkodnak egy új, nemzeti párt létrehozásában. https://888.hu/article-megindult-az-osztodas-uj-nemzeti-part-johet-letre-a-jobbik-helyett
Peter8811
2017. május 11. 05:47
Jenő valami más kellene, Pl: Elvtársak ha ránk szavaztok nektek is hamarosan jó lesz! lesz nyugdíj prémium 13 havi nyugdíj nem lesz vizit díj, nem lesz vizit díj doboz díj és hamarosan visszaadjuknektek a 22.000 milliárdos IMF kölcsönt amit Orbán elvett tőletek, és visszaadjuk Bokros Laslyost akit szintén Orbán vett el tőletek.
Peter8811
2017. május 11. 05:38
Nem baj, ti meg az anyátokat tömtétek!
Hóvirágcsempész
2017. május 11. 00:13
Veres egy pöcs, de most nagyon is igazat írt. A gengszterváltás idején sok lóvét lenyúltak a forró helyen levő ifjak LÍBIÁTÓL is. Mocskos összefonódások voltak, vannak, és lesznek is. Simicskát is most gyalázzák azok, akik annak idején a kezét csókolgatták. Szar a világ, polgártársak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!