Megvan, mire jó a CEU-háború!

2017. április 10. 10:31

A kormány önszántából kényszeríti full-retardba véleményformálóit.

2017. április 10. 10:31
Borbás Barna
Válasz.hu

Negatívumok :(

  • Ismét van ügye az ellenzéknek. Nem telt el másfél hónap a budapesti olimpiás pályázat elengedése óta, és ismét itt egy téma, ami mögé felsorakozhat a parlamenten belüli és kívüli ellenzék.
  • Megint van internetadó-szerű tüntetés Budapesten. A néhány ezres tünticskéből vasárnapra a Várkerttől a Kossuth térig érő menet lett. Tüntetésmatek nélkül is látható, hogy legutoljára a netadó vitt utcára közel ennyi embert.
  • A saját tábor is megosztott. Navracsics Tibor, Bencsik Gábor, egy csomó konzervatív tudós, ex-KDNP-s lánykák stb. Ráadásul megérzésünk szerint – de persze ne legyen igazunk! – a vasárnapi városi séta nemcsak szemét körúti kommancsoktól és romkocsmák mélyén merengő liberálisoktól hízott ilyen nagyra, hanem a klasszikus Fidesz-táborról ütemesen leszakadó arcoktól is.
  • Megint éneklik borzalmas intonációval a Kossuth téren, hogy »Ha én rózsa volnék...«.
  • A kormány önszántából kényszeríti full-retardba véleményformálóit, akik egyik pillanatban amellett érvelnek, hogy indokolhatatlan hiszti megy a CEU miatt, majd amellett, hogy a Soros-hálózat ellen bármi megengedhető, hulljon a férgese.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phötön
2017. április 11. 00:15
Ennek a nyelve is barna.
OrangeOrder
2017. április 10. 12:04
Biztos, hogy a véleményformálóit? Ej, micsoda friss, laza, szemtelen web3.0-s megfogalmazások, full-retard, oh yeah!
zakar zoltán béla
2017. április 10. 11:50
.......................................................un...................................................
balbako_
2017. április 10. 11:48
Csak szólok, hogy a" leszakadók " ellenére 2/3 -ra áll a Fidesz! Ennyit a tényekről és arról, hogy a "leszakadó"Navracsics és Bencsik kire fog szavazni 2018-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!