A NER-propagandista ugyanazt mondja, mint a BLM

2024. május 07. 17:13

Hogy Franciaország, Nagy Britannia, vagy épp Belgium miket művelt. És igazuk is van.

2024. május 07. 17:13
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Fotó: MTI/EPA/Justin Berl

„A fiatal demokraták, most hogy a pillanatnyi szükség (értsd: karaktergyilkolászások és a nyugati imperializmus elleni szabadságharc) végett wokeok lettek, píszík, feministák és kultúrbalosok, ennek keretében nem csak a családon belüli erőszak és hasonlók ellen indítanak hadjáratot, hanem a nyugati gyarmatosítók évszázados bűnei és a mostani neokolonializmus ellen is. 

Ezt is megértük. 

A ner propagandista ugyanazt mondja, mint a BLM. Hogy Franciaország, Nagy Britannia, vagy épp Belgium miket művelt. És igazuk is van. A gyarmatosítás szörnyű történelmi bűntett volt. És van. Az orosz gyarmatosítás valahogy mindig kimarad ezekből. A régi, történelmi is, és a mostani afrikai kavarás is. A kínai nemzetiségiek elnyomása és a gazdasági nyomulás dettó. És ők még bocsánatot se kérnek, mint a nyápic nyugatiak. A két kommunista nagyhatalom nyugatellenes propagandájának a bolsevizmus fennállása folyamán mindvégig szerves eleme volt a gyarmatosítás témája. És így van ez most is. A nyugati hasznos hülyék pedig ezt éppúgy visszhangozzák, mint az orosz és kínai bábkormányok, mindenféle helytartók, illetve a testvéri-elvtársi-baráti pártok és politikusok.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­a­­­z­i n­­i­m­f­­­o­­m­á­­n­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
blondiner
2024. május 08. 22:01
Akkor most Afrika gyarmatosítása, a rabszolgák vadászata és elhurcolása rendben volt? Elnézést kértek. FAM urat pofánvágom, utána elnézést kérek. Akkor az is rendben van? :D
robertdenyiro
2024. május 08. 21:34
Remek kis picsogás a harmadosztályú libshit megmondótól. Ő görcsösen ragaszkodik hozzá hogy folyton felesleges fasságokról sivalkodjon a szektájának kegyeiért nyalizva. Lapozzunk. Vannak szarabbak is.
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 08. 12:49 Szerkesztve
"merkuriusz ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 08. 08:53 A teljesség igénye nélkül: Puszták Népe Árpád Népe Szent István Népe ... FerencJóska Népe Károlyi Mihály Népe Kun Béla Népe Horthy Miklós Népe Szálasi Népe Kopasz Mátyás Népe Kádár Népe ... (némelyiket röhögve gépeltem) Pedig egyszerűen csak Magyarok vagyunk!" Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar: nem minden magyar Kádár népe/Orbán népe, de Kádár népe/Orbán népe magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!