Szélhámosok

2016. december 15. 08:26

Minősíteni sem tudjuk annak a hatalomnak a bornírtságát, amely a magyar és felbérelt nemzetközi Pecinák és Mack IV-ek kezeibe-lábaiba kapaszkodva próbál kibújni önnön kígyóságának szorításából.

2016. december 15. 08:26
Friss Róbert
Népszava

Minősíteni sem tudjuk annak a hatalomnak a bornírtságát, amely a magyar és felbérelt nemzetközi Pecinák és Mack IV-ek kezeibe-lábaiba kapaszkodva próbál kibújni önnön kígyóságának szorításából. Mindegy már, mekkora jogos kritika érheti a liberalizmust, tényleg vége van-e egy világkorszaknak, a magyar kormányzás önmagát fojtogató gyakorlata a kormányfő valóságtól immár teljesen elszakadt politikai filozófiájából, világszemléletéből fakad. Abból, hogy messianisztikus jelekben véli felfedezni önigazolását, hogy racionális üzleteléseivel alapozza meg saját irracionális világnézetét, hogy a teljesen eladósodotthoz hasonlóan lesi hétről-hétre a lottófőnyereményt, s nem akar tudomást venni matematikai esélyeiről.

Közben a Laokoón-csoport mind nagyobb erőt mutató erőtlenségével hadonászva fojtogatja önmagát és szemlélőjét egyaránt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2016. december 16. 11:40
Közben a Laokoón-csoport mind nagyobb erőt mutató erőtlenségével hadonászva fojtogatja önmagát és szemlélőjét egyaránt.” Robi bácsi utánanéztél, hogy a civil Laokoón csoportot nem e a Soros Gyuri bácsi finanszírozza? Mert ha igen balhéd lesz belőle.
Mich
2016. december 15. 11:22
MSZP + Népszava + Friss Róbert = Szélhámosok
hajjaj
2016. december 15. 10:52
Du a kishantosi Ács? Talán el kéne dönteni,hogy a Magyar Biróság független és igazságos,vagy nem. Bezüglich Kishantosról egyes itéletek...
blondiner
2016. december 15. 09:50
Lóbelt, ez annyila, de annyila ilodalmi volt :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!