Jobbikosodik az Index

2016. augusztus 16. 19:54

„Tényleg néppártosodik a Jobbik” – írta hétfőn a jobbikosodó Index, egy olyan közvélemény-kutatás alapján, amely szerint a párt sokat gyengült vidéken.

2016. augusztus 16. 19:54
Szikszai Péter
Magyar Idők

„»Tényleg néppártosodik a Jobbik« – írta hétfőn a jobbikosodó Index, egy olyan közvélemény-kutatás alapján, amely szerint a párt sokat gyengült vidéken. A cikk ennek ellenére kiemeli, hogy »megállt a Jobbik visszaesése«. (...)

Tehát nagyon jön fel ez a cuki Vona Gábor, de kicsit átalakult a bázis: fiatalokat, férfiakat és vidékieket ugyan veszített a párt, de sebaj, mert közben szerzett vagy megtartott időseket, nőket és fővárosiakat, amit szerkesztőségünk elismerő bólogatással vett tudomásul. Ezen ne csodálkozzanak, hiszen Soros György is inkább a 444.hu-t támogatja, nekünk már a múltkor is csak rongyos 8 milla jutott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2016. október 08. 18:38
elírás. ezt akarták írni: "nekik már a múltkor is csak rongyos 8 milla jutott.” a linken olvasható szövegből egyértelmű: "Alig nyolcmillió forint jutott az Index.hu felületén futtatott EUrológus bloggereinek, míg a támogatási sor végén a Költségvetési Felelősségi Intézet kullog ötmillió forintos adománnyal."
PGuszti
2016. szeptember 16. 01:35
Az index nem korrekt tájékozatató lap, mindössze az orbángyűlölők propagandafóruma. Mint ilyen természetes, hogy a Jobbikok is pártfogásába veszi. Jellemző, hogy mélyen hallgat a legfrissebb korzikai eseményekről is, mivel ez nem passzol migránssimogató propagandájához.
Wagenhofer Zsófi
2016. szeptember 16. 01:33
A Jobbik egy bukott projekt, ezt mindenki látja már. Persze be fognak jutna az Országgyűlésbe, lesz közepes méretű frakciójuk, de ennyi, nincs benne több.
Valodi
2016. szeptember 15. 12:03
Hogy egy klasszikust idézzek: "értem én, hogy belzin, de mi hajcsa a motort?" "Az maradt jobboldali, viszont kormánykritikus." Az ilyen az lipsibolsisorosbérenc gyurcsányista, nem lehet jobboldali!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!