Katicáztam az északi partról

2016. július 11. 12:41

Az a helyzet, hogy bármekkora is legyen a dugó az M7-esen, a 2 óra fölötti menetidő minden, csak nem versenyképes – főleg egy álló utasnak 2000-2500 forintért.

2016. július 11. 12:41
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„Katicáztam az északi partról: teli vonat, tucatszámra álló utasokkal 12 perc késéssel Balatonkeneséről, amiből aztán 38 perc késés lett a Délibe érve... 

Az a helyzet, hogy bármekkora is legyen a dugó az M7-esen, a 2 óra fölötti menetidő minden, csak nem versenyképes - főleg egy álló utasnak 2000-2500 forintért. 

Az uniós nagyberuházások nem oldanak meg minden gondot: betartható menetrend, alaposabb kapacitástervezés, jobban szervezett forgalomirányítás, korrekt utastájékoztatás és rugalmas árazás nélkül nem lehet előrébb lépni. Ráadásul a telekocsik, meg az előbb-utóbb megjelenő magán távolsági buszok ellen így nehéz lesz versenybe szállni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. július 11. 15:18
Évente egyszer utazom vonattal. És akkor nagyon királyul szórakozunk a haverokkal, de nem sírom vissza azt az időszakot, amikor ezt hetente kellett megcsinálnom, mert minden egyes alkalommal azt tapasztalom, hogy SEMMI NEM VÁLTOZOTT, ugyanolyan kommunista nagyvállalat a MÁV, mint volt:(((( Csk mostmár Mészáros Lőrincet kell kifizetni, nem Lajost meg az mszp-s haverokat.
kuwiq
2016. július 11. 14:39
Ajjaj, a kiscsávó a MÁV élére készül.
Nannyó
2016. július 11. 13:52
A Balaton parton az elmúlt 35 évben nem sok minden változott, ha a vonatközlekedésről van szó. Legutóbb három évvel ezelőtt utaztam Miskolcról Keszthelyre, hát nem kívánom senkinek, 40 fokos kánikulában! A vonatút hat és fél óra volt...
Nomine
2016. július 11. 13:25
egy adalék: Vitéz Dávid a még át nem adott fehérvári pályaudvaron kellett hogy átszálljon, az északi vonal még nem lett sajnos felujítva de a délin dolgoznak, ha elkészül akkor nem ez lesz a helyzet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!