Államformánk: Disneyland

2016. március 30. 05:27

Szombaton – a legnagyobb titokban, de legalábbis nagyobb hírverés nélkül – megnyílt Mészáros Lőrinc alcsútdobozi kalandparkja.

2016. március 30. 05:27
Veress Jenő
Népszava

„Szombaton – a legnagyobb titokban, de legalábbis nagyobb hírverés nélkül – megnyílt Mészáros Lőrinc alcsútdobozi kalandparkja. (...)

Jogosnak tűnik az olvasók széles körű találgatása, hogy vajon hány és milyen elfojtott vágyat, beteljesületlen gyermekkori álmot kell még megvalósítani a miniszterelnök boldogságáért, és az ország pénzéért cserébe? Szereti-e például Snoopyt vagy a dodzsemet - mégis mire készüljünk? (Csendes megjegyzés négy faluval és húsz vágánykilométerrel odébb rég működik egy jó kis kalandpark. Egyszerűbb lett volna azt államosítani.)

A Mészáros-játszótér Facebook-oldala szerint Húsvét két napján is várták a gyerekeket, de hétfőn már írták: »jelenleg zárva«. Bár az is lehet, hogy – hasonlóan A tanúhoz - »játszanak odabenn«…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2016. március 30. 16:00
Megnyilt.Na és. Mi a lófasz köze van ehhez a vérkomcsi alja Népszarának?Foglalkozz a főszerkesztőtök párttitkári multjával,vörössegfej.
justiceforhungary
2016. március 30. 13:49
El a kezekkel a magyaroktól, tetves bolsi !
twist
2016. március 30. 08:58
Te mint Mickey egér sétálgathatsz a kalandparkben.
Gullwing
2016. március 30. 08:57
Miki egérhez már mindenesetre meg van a karakter, Veress et. személyében. Jenő, lehet menni ruhapróbára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!