Most kezd csak igazán bedurvulni a helyzet Batman városában

2015. október 08. 11:19

Most már teljesen egyértelmű, hogy a Gotham a DC-képregények Agents of Shieldje.

2015. október 08. 11:19
Sajó Dávid
comment:com

Most már teljesen egyértelmű, hogy a Gotham a DC-képregények Agents of Shieldje. Ígéretesen kezdődött, aztán a közepére kezdett full érdektelen, szétesett valamivé változni, hogy aztán végére kiderüljön, hogy bőven van még potenciál a Batman nélküli Batman-sorozatban. A második évad pedig iszonyatosan erősen kezdett, és ahogy az Agents of Shield, úgy a Gotham is rájött arra, hogy mit érdemes kezdeni a karaktereivel, melyik szálakat érdemes tovább bonyolítani és miért érdemes sötétíteni a hangulaton.

Glaurung kolléga nálam pár fokkal megengedőbb volt az első évad után, sajnos hiába sikerült erősre a finálé, alapvetően több ponton is gyengének éreztem a sorozatot. Gordon nem elég karizmatikus, a maffiafőnökök tipikus ezredik Keresztapa-epigonok és sok karakterrel, például Edward Nygmával egyszerűen nem tudnak még érdemben mit kezdeni. Arról nem is beszélve, hogy Gothamben tényleg minden közepesen fontos karakter szándékosan eltúlzott, de ez a gyengébb teljesítményeknél bizony komoly arcpálmát okozott néha.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!