Valami nem tetszett nekik, nem tudom, mi

2015. július 07. 13:02

Hogy hány évet tölt el az ember egy munkahelyen, nem számít. A tájszólás sem. Igazából teljesen mindegy, ki milyen egyéniség, más tényezők döntenek. Hogy milyenek, nem mondom el, mert csúnyákat mondanék. Interjú.

2015. július 07. 13:02
Reisz András
Új Szó

Magyarázd már el, mi az, hogy rendelkezési állományba helyeztek.


Van az MTV-vel egy keretszerződésem, amely december 31-éig érvényes. Arról szól, hogy az MTVA alkalmazottja vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül képernyőn is szerepelek. Tehát gyakorlatilag az MTVA bármilyen más műsora is felkérhetne. Pillanatnyilag a Hírcsatorna az, amely nem tart rám igényt, hogy miért, azt tőlük kell megkérdezni. Valami nem tetszett nekik, nem tudom, mi. 
 
Érdekes, hogy a palóc kiejtésed, melyet annak idején sokan a szemedre vetettek, lett később a védjegyed. Azzal együtt lettél népszerű.

Hogy hány évet tölt el az ember egy munkahelyen, nem számít. A tájszólás sem. Igazából teljesen mindegy, ki milyen egyéniség, más tényezők döntenek. Hogy milyenek, nem mondom el, mert csúnyákat mondanék. 
 
Németh Lajos kollégád már néhány éve kerek perec kimondta: a tudós emberek kimennek a divatból, a képernyőre hosszú lábú csinibabák kellenek. 

Inkább úgy mondanám, nem feltétlenül az számít, hogy cici legyen, meg szép láb, hanem bólogató fej és olyan száj, ami nem sokat jár. Nem feltétlenül csak hölgyek vannak ott, hanem férfiak is. 
 
Ez nemcsak tévés, hanem valahol társadalmi betegség. 

Így van. Ennek vagyok az egyik áldozata, és rajtam kívül jó pár ember. Nem kaptam el ezt a vírust, nem szoktam bólogatni, sokat jár a szám, mert vannak elképzeléseim, vannak meglátásaim, van kritikám és önkritikám is. Utóbbiból nagyon sok van, de másokra nézve is van jogos bírálatom, s ezt a többség nem szereti. De megváltozni nem fogok, 34 éves korban ez már lehetetlen.” 
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2015. szeptember 30. 12:36
Egy kicsit ezt is kevered. Nem ideológiai alapú a köztévé, csupán nem ellenzéki. Nektek ez nem tetszik benne. Az, hogy nem feszt destruál. Hogy nem örökké ócsárol, hogy nem akar szarrá változtatni mindent. Nektek ez hiányzik a köztévéből. Nektek az nem tetszik, hogy ha valami pozitív, akkor az a köztévében pozitívan is jelenik meg. Viszont az igaz, hogy időnként tovább ragad le egy témánál mint kellene és ettől néha lomhán unalmassá tud válni. Elfelejtik, hogy híradót kell csinálni és nem szakmai műsorfolyamot. Szerintem néha pörgősebb is lehetne, és ez helyett a Meszes Boglárka helyett találhatnának mást - az jó lenne. Minimum a Németh Balázs szintűt, de az alatt semmiképp.
koronaszepe
2015. szeptember 30. 12:35
Ez így van. Soha nem volt még ilyen ideológiaia alapon szervezett köztévénk. Csak kopaszok, a Fidesz kiképzése után, és volt HírTv-sek. Olyan is, a kutya nem nézi, viszont jó sokba kerül.
balbako_
2015. augusztus 01. 08:28
De volt, csak már hülyül kedves koronaszép.
Forsz
2015. július 29. 20:00
"...csak már hülyül kedves koronaszép." ---------------------------------------- Nem is kicsit, nagyon. Már lassan nincs egyetlen épeszű, a valósághoz hű gondolata szegénykének. Kár érte. Korábban jó volt elvitázni egy ellenzékivel, főleg a HV-n, addig, amíg a valóság talaján maradtak, amíg érvekkel próbálkoztak, amíg nem az indulat volt a motiváló tényező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!