Reagálás Tiffán Zsolt Facebook-bejegyzésére

2015. június 26. 11:57

A Jobbik azt követeli, hogy országgyűlési képviselőként tanúsítson jogkövető magatartást, és haladéktalanul tegyen feljelentést a környezetében lévő - ahogy fogalmaz - maffiózók ellen, tárja fel a bűnszervezetet!

2015. június 26. 11:57
Gyimesi Gábor

Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő egy közösségi oldalon található bejegyzése szerint megcsömörlött párttársaitól, és attól a közélettől, amit az elmúlt öt év kormányzása hozott létre, az észosztó, de semmihez sem értő politikusoktól. Igazából az a legnagyobb félelme, hogy egyszer végre tényleg lesz igazi elszámoltatás, ahol kiderül kik mennyi támogatást és pályázati pénzt tettek zsebre érdemtelenül.

A sokkal jobb sorsra érdemes Ormánság, az ország egyik leggyönyörűbb természeti adottságaival, kultúrájával és hagyományaival rendelkező vidék pedig sajnos az ő képviselete alatt is tovább szegényedett, még mélyebbre süllyedt. Ha befolyással bíró kormánypárti képviselőként sem tudott tenni az itt élő emberekért, akkor a legtisztességesebb lenne lemondania, és sikeres borászatában folytatni pályafutását.

A Jobbik azt követeli, hogy országgyűlési képviselőként tanúsítson jogkövető magatartást, és haladéktalanul tegyen feljelentést a környezetében lévő - ahogy fogalmaz - maffiózók ellen, tárja fel a bűnszervezetet, nevezze meg a tagjait, és hozza nyilvánosságra az elkövetett bűncselekményeket!

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. június 27. 15:03
Ne adogassa a jobbik a rongylabdát. Tegyen feljelentést. Azzal ordítsa tele a médiát.
pkarcsi
2015. június 26. 16:09
Ha jobbik követeli,akkor nem követeli senki.
Brigadéros
2015. június 26. 15:21
...Monnnyon le!
Valodi
2015. június 26. 14:55
A módszer: "...a saját ember mellé a titkosszolgálatoknál ismertté vált „tartótisztet” helyeznek ki. Ő az, aki – bár általában nincs is alkalmazásban – hozza az utasításokat, saját tapasztalatom szerint nem egyszer kész rendelet- vagy törvénytervezetek formájában, majd viszi az információkat.Nyerges Attilát például – aki Németh Lászlónénak, az NFM miniszterének egy időben státusba is lévő politikai főtanácsadója volt, ám a VM-ben nem volt alkalmazásban – Fazekas Sándor nekem, a helyettesének úgy mutatta be, hogy a „segítőm”. Ő valójában a személyzeti munkára, de a VM szerkezetének és az államtitkárságok jogkörének meghatározására is nem kevés ráhatással volt. Jelentős mértékben korlátozta ez a tény az én mozgásteremet is az elvileg rám bízott államtitkárság szerkezetének kialakításában és munkatársaim megválasztásában. Találóan állapítja meg erről a helyzetről egy elemző tanulmány, hogy míg egy normálisan működő állam esetében a kormányzati intézmények működtetnek hálózati struktúrákat, addig az oligarchák fogságába került állam esetében a maffiahálózatok működtetik a kormányzati intézményeket." http://darvasbela.atlatszo.hu/2015/06/18/haloreszletek-beszelgetes-angyan-jozseffel/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!