R.I.P Robin Williams

2014. augusztus 12. 21:18

Sok világsztárral találkoztam a Gundelben, de az egyik igazi nagy meglepetés az volt számomra, amikor 1999-ben őt vezette az étterem igazgatója a 17-es asztalhoz.

2014. augusztus 12. 21:18
Kovács Antal
Facebook

„Amikor feleségem ma reggel elmondta, hogy mi történt, teljesen magam alá kerültem... Már kisgyerekként az egyik nagy kedvencem volt. Akkoriban, amikor hétfőn még nem volt tv adás, havonta egyszer, Szombat Esti Filmkoktél volt a tv-ben, amit - szinte mindig - az Úr az űrből vezetett fel. Nanu nanu...

Sok világsztárral találkoztam a Gundelben, de az egyik igazi nagy meglepetés az volt számomra, amikor 1999-ben őt vezette az étterem igazgatója a 17-es asztalhoz. Nem számítottunk rá; álnéven foglalt asztalt feleségével. Ez mondjuk egy ilyen kaliberű ember esetében teljesen érthető. Miközben kiszolgáltam őt, volt szerencsém néhány mondatot is váltani vele. A kollégákkal megbeszéltük, hogy amikor távozik, autogramot kérünk tőle.

De egyikünk sem mert a kéréssel előhozakodni; mert ugye érvényben volt - és biztos vagyok benne, hogy a mai napig is érvényben van - a szabály, miszerint vendéget nem zaklatunk. Ő észrevette feszengésünket, toporgásunkat és a vacsora végeztével odalépett hozzánk: »Fiúk, szeretnének egy aláírt fotót?« Ott helyben aléltunk el...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. október 31. 16:29
Köszönöm Antal, ez kedves megemlékezés. Az idióták megjegyzéseit pedig töröld, ha tudod olvasás nélkül.
vakhangya4
2014. augusztus 13. 17:33
„A művész halála a feltételezhető öngyilkosság miatt ugyanakkor körültekintést és visszafogottságot igényel (igényelne) a médiától. Egy sztár öngyilkossága ugyanis - szakértők szerint - könnyen öngyilkossági hullámot indíthat el. A Híradó foglalkozik Robin Williams halálával, de igyekszik megadni hozzá azt a keretet, amivel talán elkerülhető, hogy újabb öngyilkosságok történjenek. Ezért szólal meg pszichológus, NMHH szakember a Híradónkban. Ahhoz, hogy ezeket az embereket meg tudjuk szólaltatni, időre van szükségünk. Ez esetben nem a gyorsaságot tartjuk szem előtt, hanem a körültekintést." A szocik ősbűne az OPNI bezárása.
rtlklubhu
2014. augusztus 13. 17:33
Ne beszéljetek szegényről mert öngyilkossági hullámot tud elindítani köztünk. Az M1 híradójában hallottam. Vigyázzatok!
kálmi
2014. augusztus 13. 17:32
Ostoba! És ezt még közszemlére is teszed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!