Kolosi az RTL Klub és a stelázsi

2014. június 15. 13:41

De nálunk sajtószabadság van, mert ugye az RTL Klub embere mindent mondhat!

2014. június 15. 13:41
Sonyó
Gondűző

„Demokrácia és sajtószabadság, bár egyesek nem akarják látni, létezik Magyarországon. Ha ezt Kolosi nem érzi, akkor a receptoraival van nagy gond. Vagy nem akarja érteni. Az meg a társadalom félrevezetése, amit egy programigazgatótól kevésbé várna el az ember.

De nálunk sajtószabadság van, mert ugye az RTL Klub embere mindent mondhat!

Nála az a sajtószabadság, ha azt csinál, azt mond, amit akar. Vagy amit kérnek tőle a kintiek! Hát ez nem sajtószabadság! Mert ha valaki az utcán végzi el a dolgát, mert a szabad demokráciában mindent lehet, hát mit mondjak, Kolosinak kéne bele lépni. Mert ugye szabad országban élünk és demokrácia van.

Na kedves Kolosi, nem ez a demokrácia, de az sem, ha egy tv külföldi tulajdonostul, meg mindenestül olyan programpolitikát folytat, lassan több mint 20 éve, ami nem fér bele az adott ország értékrendjébe. Durván beleavatkozik a jövő nemzedékének identitás alakításába, rossz irányba tereli azt. Ekkor nehogy már az ország hunyászkodjon meg! Inkább az RTL Klub tulajdonosának kellene elgondolkozni azon, mi a fenét keres itt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. június 25. 00:34
miért muszáj neked folyton hülyeségeket beszélni össze-vissza.. :(
kamasuka
2014. június 23. 14:24
80%ra. Mire a külföldi bíróság kimondja a haverok által, hogy tévedett a kormány, nem jogos a 80%os adó, pont tönkremennek. :)
Ouroboros
2014. június 19. 21:46
Nem adhat mást, csak mi lényege. Fidesznyik. Mit vársz tőle?
MOPO3OB
2014. június 19. 11:59
Ha pedig megszűnik az MSZP és az RTL is, akkor felléphetnek együtt a cirkuszban. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!