Go RTL, go!

2014. június 12. 11:34

Tegnap este az RTL Klubon láthattuk, milyen az, amikor egy média “integrált tartalom-előállítási stratégiája” gyökeresen megváltozik.

2014. június 12. 11:34
laspalmas
Vastagbőr

Persze az mindent elmond az országban uralkodó állapotokról, hogy kvázi csodaszámba megy, mikor egy kereskedelmi tévé elkezd igazi média módjára viselkedni, és normális híreket, belemenős anyagokat leadni. Az is nagyon szomorú, hogy az RTL csak most kezdte ezt el, mikor a pénzéről van szó. Amíg nem piszkálta őket a kormány, ők sem piszkálták a kormányt, vagyis a könnyebb, gyávább utat választották. Anyagi érdekek miatt félretették az elveket, a sajtóetikát, a valódi hírszolgáltatás és hiteles tájékoztatás felelősségét, mindent. Közben eltelt négy év. Ennyi idő alatt nagyon sok mindenről beszámolhattak volna a nézőiknek, ehelyett például 2012-ben ilyen hírek mentek az RTL híradójában, majdnem kiégett az agyunk az egyhetes kísérlet alatt, amíg néztük. (…)

Szerencsére mára már megváltozott a hozzáállásuk. Kár, hogy ehhez az kellett, hogy anyagi kár érje őket, de a lényeg, hogy megtörtént. Az ország szempontjából ez a lényeg. Lehet őket fikázni a Mónika-show miatt (mi is megtettük elégszer), de a múlton rágódással nem megyünk semmire. Örülni kell inkább, hogy újabb csapat állt csatasorba a hiteles tájékoztatás oldalán, és szurkolni nekik, hogy csak így tovább. Mert valami szemmel láthatóan elkezdődött az RTL-nél. Ők, akik eddig a Youtube-csatornájukra csak a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest ajánlóit, meg Való Világ jelentkezési felhívásokat, és egyéb semmitmondó anyagokat raktak ki, és azonnal letiltatták, ha valaki feltöltötte bármilyen más videójukat, tegnapelőtt elkezdték feltölteni a hírvideóikat. Elsötétedés és példátlan összefogás a reklámadó miatt, tizenegy kaszinóból öt Andy Vajnáé, kormánytagok vagyonnyilatkozata, kell a hely Orbán Viktor hivatalának, stb.

Nagyon várjuk a ma esti híradót. Vajon egyből közgépezni fognak, vagy lesz még előtte más is?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2014. július 03. 22:32
Beszarás, ahogy gondolkodás nélkül köpsz vissza minden szart, amit kiad a fidesz-sajtóosztály. :DDD Egyébként igazán "hazafias" az lenne, ha valaki besétálna a parlamentbe egy minigunnal, és lekaszálná ezeket a kártevőket.
Peter8811
2014. június 19. 08:17
Szerintem valaki kibaszásból írt nektek egy hamis Talmudot és ti megpróbáltok aszerint érvényesülni.
MOPO3OB
2014. június 18. 19:21
Azt látom, hogy nem látni téged. Csak akkor ha kikapcsolom a kretén-szűrőt a Mandineren. Na ez a valódi "ujjgyakorlat".
MOPO3OB
2014. június 18. 16:21
Haha! Álmodozz pubika! Ilyen amikor a Nagykörúton belüli életformák ábrándoznak és kivetítik vágyaikat abba a számukra ismeretlen külső világba, amit csak mesékből ismernek. Azért adott bulvárhíradót az RTL, mert a nézőiknek heroltja van a politikából. Ezt igénylik, vegytiszta bulvárt. Azzal, hogy most zsigeri reakcióból nekiállnak partizán-politizálni csak annyit érnek el, hogy elüldözik a nézőiket. De ez természetesen egyáltalán nem baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!