Katasztrófavédelmi advent

2013. december 06. 10:29

A Kossuth rádió reggeli hírműsorából végre megtudhattuk: Bakondi György, a katasztrófavédelem országos parancsnoka elmondta, mit jelent számára az advent.

2013. december 06. 10:29
nénike
Mandiner

Szerintem helyes döntés volt teret adni számára. Több százezer hallgatótársammal együtt vártuk, hogy tájékoztatást adjon. És ma, a Kossuth rádió reggeli hírműsorából végre megtudhattuk: Bakondi György, a katasztrófavédelem országos parancsnoka elmondta, mit jelent számára az advent. Azok kedvéért, akik nem hallották volna: szeretetet, családi együttlétet, az otthon melegét. Ezen kívül pedig tizenkétezer pár hivatásos gumicsizmát, több százezer önkéntest, katasztrófát (lásd dunai), szívből jövő mentést.

A közszolgálati média jó ideje egymást feltételező, szorosan összekapcsolódó fogalmak (Gyurcsány-Bajnai, rezsi-csökken, bukik-baloldal, teljesítmény-jobb) népszerűsítésének fóruma. A szerkesztő talán azzal nyugtathatta felhorgadó szakmai önérzetét, hogy ha az össze nem érő comb fétisének is van értő közönsége, akkor talán az advent-egyenruhásantagonisztikus kapcsolatból is ki lehet hozni valami újszerűt. Mert ki ne látott volna, mondjuk, a Vörösmarty téren szolgálatot teljesítő járőrpárt. Ugye, hogy nem is olyan erőltetett az összefüggés?

Hitbéli meggyőződésemet erősítené, egyszersmind a sokoldalú, kiegyensúlyozott és aktuális tájékoztatáshoz való joggyakorlásomat szolgálná, ha legközelebb mondjuk Csóti András, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka osztaná meg a körlet ünnepi fényeiről és a fogvatartottak várakozásteli öröméről tudósító gondolatait.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. december 06. 11:28
"A közszolgálati média jó ideje egymást feltételező, szorosan összekapcsolódó fogalmak (Gyurcsány-Bajnai, rezsi-csökken, bukik-baloldal, teljesítmény-jobb) népszerűsítésének fóruma" És tehet arról a közmédia hogy ez így igaz..?
vigyor
2013. december 06. 11:26
Ööööö, ugye azért valaki szólt neki, hogy az advent azt is jelenti, hogy itt a tél, a tél pedig azt is jelenti, hogy mindjárt itt a hó, és nyugodtan elkezdhetik már most a felkészülést rá:-)))))))))
Mr Fabulous
2013. december 06. 11:01
Tényleg, Nénike, láttad a tegnapi közvetítést az 500.000. újmagyar állampolgárról? Mit szólsz hozzá?
fogd a pénzt és kuss
2013. december 06. 10:52
milyen egy szar cikk ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!