A paradicsom vége

2013. október 16. 08:39

Hát újra, és még mindig verjük át magunkat, magyar szart a magyar palánkon, újabb és újabb menetekre fizetünk be ezen a szédítő öncsalásringlispílen.

2013. október 16. 08:39
Uj Péter
NOL

Alázzuk itt a saját kis hazánkat ezekkel a szarokkal. (Mintha nem lenne neki elég baja.) A jó magyar paradicsom, a jó magyar kenyér (a múltkor épp az agrárminiszter dörmögött egy jóízűt arról a jó magyar kenyérről; hát hol, miniszter úr?, hol???, tessen már megmutatni!!!, hát a pékek nem tanulnak rendes kenyeret sütni az iskolákban, úgy mennek nyugdíjba, hogy nem tudják, mi az a kovász, de rendes lisztet sem láttak életükben, csak adalék anyagot kevertek adalék anyaggal) a jó magyar szar. Minden jó, mert magyar. Meg a magyar üzletlánc, ahol ezer kísérletből egyszer sem sikerült ehető minőségű zöldséget vagy gyümölcsöt vennem. Most szeptemberben, egy ilyen észak afrikai nyár után, amikor még a kapanyél is 23-as mustfokkal érett be, tudtam savanyú szőlőt venni náluk.

A Balaton is így lett újra világszenzáció. Hogy a régi jó fabódés halsütő, aki még ma is az 1983-ban kéz alól beszerzett öt liter napraforgóolajban süti a mirelit hekket, most Facebook-csoportokban és fogalmatlan blogokban lesz gasztroszenzáció, igazi magyar íz. (A magyar kulináridentitás alapja a Túró Rudi: tejipari hulladék plusz csokoládéutánzat édesipari hulladék. A No. 1. magyar brand!)

Hát újra, és még mindig verjük át magunkat, magyar szart a magyar palánkon, újabb és újabb menetekre fizetünk be ezen a szédítő öncsalásringlispílen. Nem egy nagy szórakozás, de legalább olcsó. Hogy mi lesz a vége? A holland meccset látták?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. október 17. 07:04
" (A magyar kulináridentitás alapja a Túró Rudi: tejipari hulladék plusz csokoládéutánzat édesipari hulladék. A No. 1. magyar brand!)" A túró nem tejipari hulladék. A túrórudi pedig a világ egyik legfinomabb desszertje. Az összes többi szubjektív szenvelgésed Péter, meg úgy szar ahogy van, de legalább magyarul írtad...
Soma
2013. október 16. 17:15
"Most szeptemberben, egy ilyen észak afrikai nyár után, amikor még a kapanyél is 23-as mustfokkal érett be, tudtam savanyú szőlőt venni náluk." --- Az igaz, hogy sehol sem tanítják, de valóság: A szőlő lombban utolérte magát, de az érésnek sok helyen nem voltak meg a normális feltételei. Azonkívül: Bármelyik évben lehetett savanyú szőlőt venni. Viszont: Tessen már megkérdezni egy német állampolgárt: Melyik paprikát veszi meg szívesen, amelyik hazánkban, vagy az ő hazájában termett? !
1000bocs
2013. október 16. 16:03
A könnyes-picsogós ex-indexfiú ott bicsaklik meg rögtön az elején, hogy bárki képes minőségi élelmiszert venni magának kis hazánkban aki akar. UP évtizedek óta műanyag paradicsomot eszik, mert azt etetik vele. (Kik, a gonosz tudjukkik? Már Te is, fiam Péter?) Vidéki gyökerekkel nem tudott minőségi élelmiszerhez jutni hosszú évtizedekig. Hogy valaki ekkora balfék legyen olyan előfordulhat persze... A népszabinál viszont nem azért fizetik a neandervölgyi gozmót, hogy elmesélje agráréléményeit: termelt magának némi zöldséget. Hanem a "magyarozásért". A célközönségüknek az kell.Még akkor is, ha a paradicsom amit eszik a proli egyébként finom, de UP írását olvasva bólogat. Majd a blogokon ha valaki felteszi az ujját, hogy: bocsánat, de mi itt eddig is jóízűt ettünk, nem Péterke a hülye aki a szart válogtaja ki a jóból? - akkor lehet röfögni és bólogatni újra: a magyarkodók, hát persze... Hiába fáj. A munkásság ami UP-t jellemzi, mindenki számára ismerős. Visszanéz rád minden reggel a nagy fehérből. Csak UP-nek a szája olyan és nem törli.
1000bocs
2013. október 16. 14:39
UP gyűlöli a magyar boltban a szar magyar árut. Inkább vesz nem magyar szart, mégis máshogy esik az urbánus léleknek amit egy francia paraszt állít elő, mexikói vagy kínai. Francia tehénnek nem érzik idáig a bűze, de a túrórudi szaga beivódik az UP-design arcszőrzetbe aztán annyi. Mert a magyar paraszt írni sem tud, ezért aztán a paradicsom is olyan amilyen. Nem is vesz olyat a magyar urbánus lélek! Aki szivében annyira magyar hogy soha nem hagyna ki egy alkalmat hogy valamiért leszólja a sajátjait. Szerelemből. Más nemzetnek nincs hibája, bezzeg a magyar! Azt ütni kell, szereti. A normál ember pedig megveszi a minőségi árut a pénzéért, és nem érti mi baja UP-nek. Vannak jó boltok, vannak rosszak. Van jó áru, van rossz. Van rossz magyar áru, és van rengeteg rossz import áru. Mindezt a normál ember érti, alkalmazkodik, és nem érzi hogy szarmagyarozni-szarfranciázni-szarkínaizni kéne nap, mint nap. Lehet azért, mert nem fizetik azért hogy szarozzon valakit vagy valamit állandóan. Vagy csak mentálisan úgy áll, hogy nem szereti ha szar jön ki a száján. UP viszont a száján sz@rik, és még el is hiszi magáról hogy rendben van ez így... UP írói munkássága - írói munkássága komoly életművű íróknak lehet. A kicsi, magyar és savanyú citrom önmagát gonzonak gomboló UP inkább az, aminek látszik:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!