Nekik a Balaton

2013. augusztus 16. 09:54

A Balaton onnantól lesz igazán „Nagyon”, amikortól a magyar közönségnek a 21-i ébredést követően is lesznek komoly tervei a tónál.

2013. augusztus 16. 09:54
Varga G. Gábor
NOL

„Triviális, mégis innovatív a most startoló Nagyon Balaton: LGT-vel, sok programmal, északi és déli parti helyszínek koordinációjával. Aki lemegy a négynapos hosszú hétvégén, minden napra talál programot. Utaznia is kell, de legalább jobban megismeri a tóparti településeket, nagyobb kedve lesz visszatérni. Végre van mit csinálni a Balatonon. Akkor is, ha rossz az idő, ha elég volt a napból, vagy épp rossz a lángos. Füreden, Lellén és Zánkán is van már bornap, -hét és -fesztivál. (...)

A tömegeket megmozgató, egyre szélesebb kínálatú és ezért új közönséget is vonzó fesztiválok jó irányt jelentenek. Még akkor is, ha a Nagyon Balaton időzítése mutatja, hogy a tónál huszadikán este a tűzijátékkal a szezon is véget ér. Az a hétvégén kiderül, elbírja-e még a piac a Nagyon Balatont. Elvégre verseny van a fesztiválok között is, mert a közönség pénztárcája nem bőségszaru, a legtöbben keresik az olcsóbb lehetőséget, hiszen nem otthon rajzolják a forintot. Nagyon meg kell gondolni, hogy melyik eseményre mennek el, ha egyáltalában telik még valamelyikre. Különösen a szezon végén. A Balaton onnantól lesz igazán »Nagyon«, amikortól a magyar közönségnek a 21-i ébredést követően is lesznek komoly tervei a tónál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. március 21. 23:50
Varga még nem tudja, hogy a Balaton nem egy 10 négyzetkilómétere kisváros, hanem egy olysan tó, ami körül sok tucat település található. Balatonról mint programkínálatról ostobaság hablatyolni. De Balafonfüredről vagy Badacsonyról, Siófokról és a többiről, egyenként már lehet. Kínálnak is bőségesen programokat.
szörftábor
2014. február 24. 22:24
Télre is vannak terveink : lemegyünk jégszörfözni.
mákos lecsó
2013. december 27. 10:20
Egyetértek. De ez van, ez a magyar mentalitás. Akinek a Balatonnál érdekeltsége van valamilyen vállalkozásban, az szinte mind egy szálig a három hónapos szezonból akar megélni egész évben. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
Rabonban
2013. december 24. 12:20
A Balatont elsősorban a családosok kedvelik. Hogyan legyenek torábbi terveik, ha a gyereknek szeptember 1-jén iskolába kell menni? Azt meg kevés vállalkozó tudja kitermelni, hogy hétvégén van érdeklődés, hétköznap meg max. adóellenőr, meg ANTSZ...Esetleg a thermálháromszögben lehet elmozdulás, keleti turizmus, sármelléki reptér adott.A művelődésszervezők viszont nem állnak a helyzet magaslatán,sok a gagyi, kevés az igazi érték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!