Baranyai bukottak bosszúja - tisztfelújítás a Fideszben

2013. július 10. 20:36

Ha a Fidesz baranyai elnöksége cég lenne, én meg a NAV, akkor bizony arra gyanakodnék, hogy kimentették a vagyont egy másik társaságba, ebben meg a látszat kedvéért hagytak ezt-azt.

2013. július 10. 20:36
Gót
Pécsi Stop

„Tiffán a saját háza táján sem tudott igazán rendet vágni: a Siklós környéki pártszervezetre mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy megerősödött. Ennek egyik ékes példája, hogy Harkányban az a Baksai Tamás betlizett, aki most elnökségi tag lett. Baksai igazi sikerember: 2006-2010 között ő vezette a pénzügyi bizottságot a fürdővárosban. A város adóssága pont ebben a ciklusban szökött egekbe a svájci frank árfolyama miatt. Az önkormányzat ugyanis fontosnak tartotta megvenni a megyétől a fürdő másik felét, 1,65 milliárd forintért, amit azóta sem hevert ki, és nem is fog. A vállalkozó Baksainak úgy sikerült elbuknia a polgármester választást, hogy a Fidesz egészen komoly felvonulást rendezett a településen a voksolás előtt, és még az adósságátvállalással is csuklózott egy keveset a kedves kormány.(...)

Ha a Fidesz baranyai elnöksége cég lenne, én meg a NAV, akkor bizony arra gyanakodnék, hogy kimentették a vagyont egy másik társaságba, ebben meg a látszat kedvéért hagytak ezt-azt.

Ha megkérdeznek minket, tudtunk volna még embereket ajánlani a dicső elnökségbe. Ott van például a mi Pintér Sándorunk, aki a sertései mellé nyert nem kevés földet, felesége trafikot, mindehhez államilag támogatott munkaerőt, egészséget. Vagy a komlói polgármestert, aki olyan jól képviselte a bányászok érdekeit, hogy az egyik felpofozta. De nem kérdeztek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a dohányárusító DROGKERESKEDŐ
2013. július 10. 21:47
unom a sznoborászmaffiózókat
kjkj945
2013. július 10. 21:40
Mi az a TISZTFELÚJÍTÁS????????
qccqccqcc
2013. július 10. 21:13
Érdektelen komcsi vinnyogás, lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!