Ne velünk harcoljatok! Hülyék!

2013. április 01. 17:46

Már megint mi (a Fidesz körüli választópolgár-szerűség) vagyunk az ellenség? Azért ezen nem ártana egy picit elgondolkoznotok!

2013. április 01. 17:46
Piréz Róbert
Tutiblog

„És igen: megértjük Gerendás Pétert is. Megértjük, hogy miért és mitől sokallt be. Valóban elviselhetetlen, ahogy minden második thread zsidózással zárul és valóban elviselhetetlen, ahogy az APEH (NAV) tönkreteszi a megbillent vállalkozásokat. Ezért is tartjuk útonállásnak az állandó szipolyozásukat, amelyből ti annyi szép és jó szociális meg egyenlősítő programot tolnátok.

De iszonyúan fel tudjuk baszni agyunkat, mikor ilyet látunk! Tényleg menjetek már a picsába! Nem külföldre, a picsába! Már megint mi (a Fidesz körüli választópolgár-szerűség) vagyunk az ellenség? Azért ezen nem ártana egy picit elgondolkoznotok!

Mert kurvára időszerű lenne végre befejezni az ellenünk folytatott hideg vagy meleg polgárháborút, mert amellett, hogy nem kevés kardinális kérdésben nem értünk egyet, mégiscsak mi vagyunk azok, akik odaállnak mellétek, mikor a féleszű nácikkal kell pofozkodni! Vagy a helyetekre, mert ti jobbára gyáva szarként szoktatok viselkedni! Pont, mint a második világháború alatt, most is mi fognánk fegyvert és kockáztatnánk az életünket. Igen: a lábszagú konzervatív pöcsök, akiket most ki akartok rekeszteni az Élet Menetéről!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. április 02. 09:22
Hogy nem szakad rád az ég, Piréz. „Pont, mint a második világháború alatt, most is mi fognánk fegyvert és kockáztatnánk az életünket.” Ki is vitte Magyarországot a második világháborúba? Táncsak nem lábszagú konzervatív pöcsök, akikre rájött a Trianon-hiszti? Köpni kell, phü.
Akitlosz
2013. április 01. 23:31
Primitív tapló írás. Jellemző a szerzőjére.
IgazságosIzomViktor
2013. április 01. 23:12
Igenis papa:-):-)
MérlegElőd
2013. április 01. 22:05
Érdekes ez az amnézia. Ellenségként gyűlölteknek. Még családi otthonokhoz is kinentek fenyegetőzni, gyűlölködni. Most meg senki ne nézze ezeket ellenségnek. ??? Az éveket helyettesítő hangulat, annak a viharnak a maradványa, amit a fidesz vitt végbe a most értetlenkedő, sértődő fanjaikkal. ...oszt megsértődik rajta. :-DDD ...hát ez vicc. Az érvek sem másak. ...egyenlősitési program, meg szociális... ??? Ennyire előre haladott az amnéziátok? Há ki a fene nivellát és nivellál ezerrel? Pl. a nyuggerek járandóságai kapcsán? A fidesz. Ki revolverezett hazug propagandával, szociális népszavazásig tolva az ámító hazudozásokat? A fidesz. Akkor most mi van? Amnézia és önkritika hiány? Jesszuom! ...és ezek az önkontrolltalanok vannak hatalmon. Jaj nekünk, jaj az országnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!