Orbán Buktája

2013. március 05. 09:18

A Műcsarnok dolga az lenne, hogy efféle művészeket futtasson a világhír felé. De most, Orbán kegyelméből, ennek itt vége.

2013. március 05. 09:18
Dési János
Dési János
Népszava

Bukta kiállítását megnézni egyrészt rettentő jó szórakozás. Kellemes érzés végigtekinteni a termeken, amint a legkülönfélébb emberek, fiatalok, öregek, népiesek, urbánusok, iskolások és nagyszülők, balett-táncosok és kőfaragók kacarásznak a képek, installációk előtt. Itt újra kiderül, hogy a modern művészet igenis rettentő szórakoztató tud lenni. Másrészt, aztán az már csak hab a tortán, hogy a mai magyar valóságról is sokat megtudunk. Bukta szemével a világ. Egy művész, aki kedélyes, szorgalmas - némely műalkotásban láthatóan rengeteg a munka -, jó humorú, és tisztességes ember. Egy igazi alkotó, aki a törött csempétől, a gyufaszálon át a fatönkökig és színes fénnyel villogó motorosfűrészekig, vagy éppen a korszerű videotechnikáig a legkülönfélébb dolgokat képes nekünk megmutatni.

A Műcsarnok dolga az lenne, hogy efféle művészeket futtasson a világhír felé. De most, Orbán kegyelméből, ennek itt vége.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. március 05. 14:04
Köszönnyükorbán: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BtjQWYid65k#!
Sándor
2013. március 05. 13:49
ezeknek az a művészet, ha az asztalra szarikaz elvtárs! csak ennyire képesek..
kjkj945
2013. március 05. 13:02
népsara d és túrós, mákos, meggyes vagy milyen bukta???
Next adósság
2013. március 05. 12:52
Képrejtvény, egy nyúl ül, egy kéz ami fog ,és egy Ú betű. A sikeres megfejtő elolvashatja Dési elvtárs cikkét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!