Hagyjátok elmenni Natasát!

2012. október 24. 21:17

Aki hazaárulással vagy bűnnel vádolja Natasát, nem csak hálátlan, de nagyon feledékeny is.

2012. október 24. 21:17
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Natasa szerb színekben kezdte a pályafutását, de 2002 óta Magyarországért versenyez. Most úgy döntött, szerb színekben hajózna tovább - ettől még magyar marad. Sajnálhatjuk, hogy nem Magyarország feliratú mezben versenyez tovább, sőt szomorúak is lehetünk, de gyűlölni őt, vagy versenyzése elé akadályt helyezni szinte olyan, mintha azt mondanánk: ez az ember csak addig érdekel minket, amíg hasznot hajt, aztán kidobhatjuk, mint a kutyát.

Pedig Natasa szerb színekben a mi versenyzőnk is marad, és a megszerzett sikereit nem veheti el senki se tőle, se tőlünk. Ezeket a sikereket egy dolog veszélyezteti: az a vita, ami most folyik. Az a vita, aminek a végén már nem az aranyakra, a nagy győzelmekre, hanem a bosszú ízére, s a kicsinyességre emlékezhetünk.

Én ezt nem szeretném, én Natasa győzelmeire akarok emlékezni, az örömre, amit nekem okozott. Engedjétek el Natasát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoltán
2012. október 25. 10:29
"A Paris Saint-Germain 43 millió eurót fizetett Lucas Rodríguez Mouráért, a Sao Paulo olimpiai válogatott labdarúgójáért" Natasa! Nem a csóró szerbeket kellett volna választanod. Ha egy többszörös olimpiai bajnok nem ér meg nekik egy ilyen jelképes összeget, az rég rossz.
Senye Péter
2012. október 25. 10:15
Ahogy az egyetemre készülők anyagilag megsínylik a végzettek elmeneteli szándékát, a magyar sport is megsínyli ezt a Natasa ügyet.
marko11
2012. október 25. 10:10
"Elegem lett a sportágat itthon körülvevő légkörből" -Csipes Tamara Ausztráliába költözik férjével.
acido domingo
2012. október 25. 09:23
Nagy kár, hogy Janics nem játszott végig nyíltan: 1.Az első szerb sajtóértesüléseket még maga cáfolta. 2. Aztán kiderült, hogy mégis megy, mert a férjének állást kínáltak. Milyen lenne már, ha a férje által felkészített szerb lányok ellen kéne versenyeznie?! 3. Ezt maguk a szerbek cáfolták - nincs semmilyen állás, miért is foglalkoztatnának egy különösebb eredményekkel nem rendelkező bolgár edzőt? Ezek után mire gondolhat az ember? Magyarországon csak az olimpiáért jár nagy pénz. Rio viszont még 4 év, a rivalizálás országon belül is igen éles, Janics akár ki is szorulhat a magyar csapatból. A szerbek viszont az eb és vb érmekért is rendesen fizetnek, a bevétel tehát viszonylag biztosnak tekinthető. Ha üzlet, akkor legyen üzlet, és a szerbek vásárolják ki Janicsot. Ha nem üzlet, hanem családegyesítés, akkor meg költözzön haza, és várja ki a két évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!