Szüret

2012. szeptember 11. 06:50

Szeptember 8-9-e között leszedtem a muskotály háromnegyedét (kb. 20 hl), ebből száraz- és habzóbor készül.

2012. szeptember 11. 06:50
Ungváry Krisztián
Facebook

„Kedves Barátaim, szeptember 8-9 között leszedtem a Muskotály 3/4-ét (kb. 20 hl), ebből száraz bor és Spumante készül, valamint kb. 7 hl Pinot Noirt, utóbbit fokolni nem tudtam mivel a cefre elég sűrű volt, de remélem nem több mint 21 fokos. A Furmintból a 100 évest csütörtökön fogjuk szedni. Természetesen minden mustot ülepítek. A szőlő szép, egészséges, sajnos elég nagy ismét a vadkár. Egyenlőre úgy tűnik, jó savak vannak még a mustban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vero1_
2012. szeptember 11. 14:29
ez a vályi borászat az ostoros bor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!