Ez volt az utolsó meccsem

2012. augusztus 12. 18:58

Az olimpián történtek jól tükrözik az erőviszonyokat, mi most ezt érdemeltük meg. Interjú.

2012. augusztus 12. 18:58
Kásás Tamás
Origo

Az utolsó meccse volt a spanyolok elleni helyosztó?

Igen, az utolsó meccsem volt, valószínűleg nem csak a válogatottban.
 
Ezek szerint vége a játékos-pályafutásának?

Igen, most úgy áll, hogy vége. Ennyi volt.

Érez meghatódottságot?

Nem tudom leírni azt a pillanatot, amikor jöttünk a bemutatáshoz, alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magam. Pár könnycsepp ki is csordult, amikor pedig beugrottam a medencébe, a víz alatt gyakorlatilag sírtam. Annyira megható pillanat volt ez, hogy hihetetlen. A meccsen már tudtam koncentrálni, de végig álomvilágban éltem. Szürreális volt az egész mérkőzés, olyan volt, mint egy búcsúmeccs. Nagyon örülök, hogy így végződött, így szerettünk volna elköszönni az olimpiai tornától és jó pár játékostól is. Ez így szép volt, én pedig mondhatom, hogy boldog vagyok. Az olimpián történtek jól tükrözik az erőviszonyokat, mi most ezt érdemeltük meg.

Csalódott?

A helyezés miatt igen. Főleg az elmúlt három-négy napban voltam az, mert nem volt nagy élmény úgy tengeni-lengeni az olimpiai faluban, hogy most akkor ötödikek leszünk-e, vagy nyolcadikak, ilyet még nem éltem át, borzalmas volt ezt megtapasztalni mindannyiunknak. De ha visszagondolok arra, ami történt, akkor nyugodt szívvel akasztom szögre a sapkát.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2012. augusztus 13. 09:51
Megható volt ez a nyilatkozat. Amit meg lehetet tenni, megtette Kásás Tamás. Köszönjük a sok győzelmet, a kiváló teljesítményt.
trendo
2012. augusztus 13. 06:03
Minden korszak elmúlik egyszer, a legdicsőségesebb is. Most, ahelyett, hogy a teljesen fölösleges csalódottság okán a lábunkat törölnénk fiainkba, egy újabb, nyugodt, türelmesen építkező korszakot kéne nyitni. Megadni a pólónak azt a támogatást, ami szükséges, hogy pár év múlva egy újabb csapat ismét végigverhesse a világot. Hiszen tehetségben, tudásban, tapasztalatnak nincsen hiány. Mi meg örüljünk, hogy volt egyszer egy ilyen csapatunk, egy ilyen edzőnk!
GáborGábor
2012. augusztus 13. 00:42
köszönjük Tamás, fantasztikus volt, nagyon-nagyon büszkék vagyunk rád, és még inkább szeretünk!!!
painkiller
2012. augusztus 12. 23:45
Tamás minek születtél meg amúgy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!