A Fidesz megfojtja Magyarországot

2012. július 11. 12:26

Ma már tudjuk: a Simicska-Nyerges-Vitézy-Mészáros stb. klánok klónozódnak, sőt, sajtóhírek szerint a közgépezet része az Orbán-család jól ismert bányavállalkozása is.

2012. július 11. 12:26
Török Zsolt
MSZP.hu

Mesterházy Attila március 8-i évértékelő beszédében elsőként mondta ki nyilvánosan Magyarországon, hogy a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt nevével fémjelzett kormányközeli pénzszivattyúk átszövik és behálózzák a magyar gazdaságot. Azóta számos ellenzéki politikus is felismerte, hogy vissza kell szorítani a fideszes oligarchák nyomulását, amely megfojtja Magyarországot.

Akkor még nem sejtettük, hogy a Fidesz-kiadásban Magyarországon újra megjelent Rokonok és Úri muri végül egész regényfolyammá fajul. Ma már tudjuk: a Simicska-Nyerges-Vitézy-Mészáros stb. klánok klónozódnak, sőt, sajtóhírek szerint a közgépezet része az Orbán-család jól ismert bányavállalkozása is.

A kormányfő édesapjának tulajdonát képező kőbánya az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt folyamatosan zuhanó építőipar közepette is majd negyven százalékkal növelte a forgalmát, mi több: még 800 millió forintos fejlesztésbe is kezdett - nem kis részben az emberek pénzéből. Ezzel »csak« az a baj, hogy az orbáni államhatalmi gépezet Közgépesíti a közpénzt, majd a közpénz az Orbán-család cégénél köt ki.

Az MSZP szerint normális, beruházásösztönző és munkahelyteremtő gazdaságpolitikára lenne szükség. Olyanra, amelynek révén a hazai kis és közepes vállalkozások érvényesülnek, nem pedig a miniszterelnök családi és haveri körének cégei és félhivatalos udvari beszállítói.

Fejezzék be az ország Közgépesítését!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2012. július 12. 09:34
Zsolt! A fajtád 1947-89 közötti, meg '89 után még 12 éves ténykedésükkel próbálták megfojtani az országot, eltörni a gerincét, kiverni az emberekből a nemzeti öntudatot. Befuccsoltatok, lejárt az időtök. Lehet még itt futni a köröket, meg nyomni a lózungokat, bele a levegőbe. Ami most történik a romeltakarítás és az építkezés kezdete. Egy szebb jövő építése, komcsik nélkül remélem.
jégecet
2012. július 11. 19:47
T. Zsolti eddig se volt valami nagy lumen, de mióta állítólag a 6-os (?)villamoson fejbe verték, egyre súlyosabb az állapota.
ciseaux
2012. július 11. 18:53
Remek dolpg lehet Török Zsoltikának lenni -ezt 1000% viccnek szánom, mert akivel így kiszúrt a természet...- érettségiznie sem kellett, nem kell senkit plagizálnia, ő ezzel a külsejével és ezzel az IQ-val kell az övéinek. Persze 24 órás "brain-storming" megérte, a kommunimációs ackiócsoportjuk által kidolgozott "A Fidesz megfojtja Abszurdisztánt"-szlógen remek. Még "Mengele-kormány"-oznia sem kellett. A töröki-performance-nak csak van egy szépséghibával, szeretett Abszurdisztánunkat kb. 25 éve sikerült, éppen az ő elődeinek kómába folytogatniuk, szóval most újra folytogatni tökéletesen fölösleges, alig lehet levegőt pumpálni bele, még a Lendvai Ildi egyik lélegeztetőgépével is!
Jancsipapa
2012. július 11. 18:40
Ha titeket (közületek egy jó párat,mert ti is bőven rászolgáltatok )megfojtottak volna időben ,most ezek se mernének mindent megcsinálni velünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!