Balatoni nyár

2012. július 16. 15:17

A Balatoni nyár nagy nosztalgia nekem. Igazi szabadságos tévé, amit jó nézni. Olyan, mint egy balatoni nyaralás: kisimít. Interjú.

2012. július 16. 15:17
Jakupcsek Gabriella
Onleány Társasblog

Ha nyár, egyébként is Balaton?

Balaton, déli part! Nagyon szeretjük ezt a világot. Félig itt is élünk, de télen is jövünk fakutyázni, meg szánkózni. Jönnek a barátok is, vannak ünnepek, amiket rendszeresen itt töltünk. A három gyerekből kettő általában itt van, úgyhogy mindig éhes valaki, mindig hoznak magukkal valakit, egyszóval nagy élet van.
 
Kislánya, Emma is szereti a Balatont?
Emma tősgyökeres balatoni gyerek. Egy igazi kis fürdőbugyis, mezítlábas purdé. Meztelenül, csokis szájjal, néger-feketén futkosó balatoni lányka! 
 
Nem zavarja, hogy mindenki felismeri?
Nem érdekel, legfeljebb a strandon, de ez is csak hiúsági kérdés, bár azt inkább kerülöm. De egy buliban, nagyobb társaságban nem zavar. Nem játszom meg magam, nincs értelme, smink nélkül, vizes hajjal is kimegyek a boltba, még az sem érdekel, ha felteszik a képem a netre. Ha érdekelne, börtönben élnék. 
 
A  Balaton-parton ülve sör vagy bor?
Rosé vagy Prosecco."
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetahó
2016. január 17. 08:32
"Szeretlek Magyarország!"-- eladtad magad aprópénzért, te buta liba!
narmer
2016. január 17. 08:32
Dupla : 00
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!