Ritkán látni ilyen sunyiságot

2012. május 22. 13:04

Pikó kolléga nem szándékosan küldte azt a metaüzenetet, hogy Orbánék alatt gyilkolnak romákat. Csak éppen szarul kérdezett.

2012. május 22. 13:04
Lippai Roland
MNO

„Bajnai Gordon alapítványának honlapja közölt egy interjút Bíró András aktivistával, aki szépen elmondja, hogy rossz a helyzet a cigányság integrációjával kapcsolatban. Hogy ez igaz-e vagy sem, nem tartozik most ide.

Az viszont igen, hogy Pikó András kolléga az első kérdésben szépen megalapozva a hangulatnak, nagyjából és egészen pontosan így indít: »Két évvel ezelőtt jelent meg az ÉS-ben egy írása, »Az integráció ára« volt a címe, melyben azt írta, hogy „a roma integráció szénája soha nem állt rosszabbul”, mint akkor. Azóta eltelt két év, megtörténtek a romákat érintő sorozatgyilkosságok, most folyik a per (...)«.

Elsőre rendben, másodikra már nem. A felvetésben nincsen hazugság, annál inkább egy aljas csúsztatás. A hivatkozott mű valóban 2010-ben jelent meg, s az is igaz, hogy azóta eltelt két év. Viszont – azzal ellentétben, amit a kérdés sugall – nem »azóta”, hanem »előtte« történtek meg a romagyilkosságok. E bűncselekmény-sorozat 2008-ban indult, amikor éppen baloldali kurzus vitte az ország ügyeit. Nagyon nem mindegy!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2012. május 23. 13:23
Piko egy fasz - na jó: faszkalap.
trust
2012. május 23. 07:17
"zzal ellentétben, amit a kérdés sugall – nem »azóta”, hanem »előtte« történtek meg a romagyilkosságok" Miért is nem csodálkozom, a hazugság nagyon jól megy nekik. Újságírók, ezek az emberek soha nem voltak, soha nem lesznek újságírók. Ugyanúgy ahogyan liptaiklaudia nem lesz színésznő, vagy alekosz riporter és sorolhatnám. Celebek, akik abból akarnak megélni, hogy magamutogató módon reklámozzák magukat. Pikó, hát nem ismerem, ki ő, de nem is akarom megismerni. Amit mondana, írna, azon átfutok, mert a kérdés is hazugság.
Vizigót
2012. május 22. 21:07
Pikó inkább a vasútmodellekkel foglalkozzék. http://www.kephost.com/images4/2012/5/22/w6673x2cjm1tlpwc30sf.jpg
Obulus
2012. május 22. 18:56
" Nagyon nem mindegy!" Teljesen mindegy milyen kormány alatt gyilkoltak a gyilkosok. A tény, hogy ártatlan gyerekeket, nőket, férfiakat öltek meg aljas elvetemült bűnözők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!