Európa hanyatlása a gáton

2012. április 11. 08:59

Nagy reményeket ébreszt az első horgász köztársasági elnök lehetősége: a csornai Bronson bajszának egyetlen rezdülésétől kihúsvétodhat a magyar horgászság zivataros évtizedei felett.

2012. április 11. 08:59
Uj Péter
NOL

„Mi a harcsapopulációval szeretnénk ilyen harmonikus viszonyba kerülni a Tiszán, ebből a szempontból is nagy reményeket ébreszt az első horgász köztársasági elnök lehetősége: a csornai Bronson bajszának egyetlen rezdülésétől kihúsvétodhat a magyar horgászság zivataros évtizedei felett.

Nekünk, horgászoknak az európai civilizációról és kultúráról más értelmezésünk, felfogásunk van, nem véletlenül váltunk ki rokonszenvet, állami horgászjegyet és éves területi engedélyeket. És ha valaki, hát mi, gyökerünket el nem vesztett európaiak tudjuk, hogy ha a fűzfa friss hajtása már akkora, mint egy egér füle, akkor ébred a harcsa. Mélyjáratú wobblerek hármashorgait feni az alulról nyitott középosztály.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2012. április 12. 08:58
Ez a mosdatlan, szakállas csöves Uj Péter gúnyolódik a bajszosokon???
silvester
2012. április 11. 18:34
VÁLTOZTASS NEVET TE HALCSALI!!! -Nem Uj vagy Te ,hanem Egy régi BOJLI!!!
tóth mária
2012. április 11. 16:43
Na, az ilyen idióta "újságírókat" kellene kilőni a Marsra, ott talán lenne még súlya a hülyeségeinek! Pénzért mindegy miről/kiről és hogyan, csak fizessenek, ugye?
Rózsaszín Párduc
2012. április 11. 16:10
Elfáradtam a cikk felénél. Lement 75-re a vérnyomásom, muszáj a hideg tus alá állnom. Drága uj péter, kérem, inkább rajzolja le amit szeretne elmondani , annak jobban örülnék, meg annak nagyobb irodalmi értéke lenne, higgye el/meg/át/rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!