Jöjjön a keszegek embere!

2012. április 05. 09:50

A közvetlen családtagokat is ideszámolva egymilliónál is több ember csettint Magyarországon pártállástól függetlenül, ha szóba kerül Áder neve.

2012. április 05. 09:50
Szily László
Szily László
Index

Az eddig megismert mezőnyből nem kérdés, hogy ki beszéli a bodorkák nyelvét. Az emberek embere csúnyán megbukott és sajnos hisztis gyerekként távozik, úgyhogy ki kell mondanunk: jöjjön helyette a keszegek embere!

Áder János, mint azt tudományosan kimutattuk, a politizáló közvélemény egy részén kívül képviselni tudna egy milliós, de még a pártoskodók levonása után is sokszázezres civil csoportot is. Áder János olyan biztos kézzel ragadja meg a szúnyoglárvát, mint egy agysebész. Áder Jánosról még a legendásan visszafogott Uj Péter is ezt írja egy friss kommentjében:

A magyar horgásztársadalom nevében nagy reményeket fűzök a reménybeli első horgász köztelnökhöz. Rendszerváltást a horgászatban! Pályáztassák újra a halászati jogokat! Vessünk véget az élővizek kirablásának! Több kecsegét a Tiszába! Több pisztrángot a patakokba! Az idegen busákat vigyék el innen! A nyurgapontyokat hozzák haza!

Tudjuk, hogy a döntés egyedül Orbán Viktoron múlik. Ő állítólag nagyon makacs fickó, de 350 ezer, gilisztaszagú pólót és dévérnyálkás sapkát viselő válaszópolgárral szerintem még ő sem akarna bajuszt akasztani.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. április 05. 13:11
Az egyik bajszos, a másik keszeg, a harmadik csudaszép. Megállj te, csudaszép, majd eszedbe jutok még. Marha.
Bélus
2012. április 05. 13:09
A cikk lényege a "350 ezer, gilisztaszagú pólót és dévérnyálkás sapkát viselő válaszópolgár..". Mit megadott volna ezért a megboldogult SZDSZ, vagy az elszenderülő LMP.
celkereszt
2012. április 05. 11:33
Műbalhé.
kjkj945
2012. április 05. 11:14
"ideszámolva" http://www.youtube.com/watch?v=DRlTUf5B-Rc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!