Szoboszlait is felemlegették volna az Emmy-díjátadó színpadán, de lekeverték a műsorvezetőt (VIDEÓ)

2024. január 17. 22:29

John Oliver óriási Liverpool-fan.

2024. január 17. 22:29

Mint ismert, hétfőn gazdára találtak az Emmy-díjak. Többek között John Oliver műsorvezető munkásságát is elismerték ezzel a kitüntetéssel a Last Week Tonight című produkcióért.

Oliver miután átvette az Emmy-t, meglepőt húzott:

elkezdte sorolni kedvenc focicsapatának, a Liverpoolnak a játékosait. 

Azonban mielőtt a magyar klasszis, Szoboszlai Dominik nevét elmondhatta volna, lekeverték.

Az erről készült felvételt alább tekinthetik meg:

A műsorvezető olyanannyira nagy fan, hogy még a Liverpool Youtube-csatornájára is felkerült egy olyan videója, amelyben a csapatról „áradozik”. 

Ezt lentebb nézhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. január 18. 09:59 Szerkesztve
Last Week Tonight with John Oliver. Az HBO-n. Ugyan vannak értelmes témái, amelyekről bemutatja az igazságot, ugyanakkor többségében gender, BLM, a progresszív propaganda szócsöve. Magyarország diktatúra, itt elnyomás van - ahogy az egyik adásában hangoztatta. Na erre rábaszott.
2024. január 18. 07:42 Szerkesztve
Mammon nem támogatja a magyar nemzeti címert csókolgató játékost! Semmi nem illik bele Mammon jövőképébe :-) Sem egy magyar tehetség, sem egy nemzeti címer, sem az egészséges nacionalizmus, az egészséges identitás. Ergo Szoboszlai, mindenki Szoboszlaija nem Mammon-konform :-D
Glück28
2024. január 18. 06:54
Kevés igazán irritáló figura van a tévében mint ez a fasz. Meghallom a visítozó hangját és már nyúlok is a távirányítóért.
powerage
2024. január 18. 06:32
Nem tölt be a videó, Győzike új lemezét említette esetleg? Egyébként ez a John Oliver is csak egy progresszív díszpöcs, Orbánt is diktátorozta már erősen, de akkor most megbocsátunk neki és jóarc, mert majdnem említette a szupersztár lábtengós gyereket? Tehát a mandiner értéksorrendben Szoboszlai már Orbán fölé került? Esetleg már a Liu testvérek is megelőzik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!