Bréking: a Mandiner úgy tudja, Hosszú Katinka valóban édesanya lesz – a bejelentés már csak napok kérdése!

2023. március 09. 07:50

Lapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy csodás napokat élhet meg az olimpiai bajnok úszónő és férje, Gelencsér Máté, hiszen szülők lesznek. Katinka vélhetően már a negyedik hónapban jár.

2023. március 09. 07:50
null

Ahogy a Mandiner is megírta, Hosszú Katinka már jó ideje hallgat sportkarrierje folytatásáról. A múlt héten a Blikk szellőztette meg, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő állapotos, ezért nem utazott el az úszók edzőtáborába és ezért nem készül a következő olimpiai játékokra sem. 

Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár,

de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni” – írta a lap egy informátorára hivatkozva. 

Az állítást gyengítette valamelyest, hogy Sós Csaba szövetségi kapitány a sajtónak sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a Hosszú Katinka terhességéről szóló információkat. A Blikknek a szakember azt mondta, nem tud Katinkáról semmit, „de az azért elég informatív, hogy az edzőtábor, amit kért, oda nem ment el”.

A Mandiner ugyanakkor megbízható forrásból úgy tudja,

Katinka jövő hétre tervezett bejelentése azért sem várhat sokkal tovább, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő már az első trimeszteren is túl van, vélhetően várandóssága negyedik hónapjában jár,

ezért nem sokáig tudná rejtegetni gyönyörűen gömbölyödő pocakját. 

A képen: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó (j) és férje, Gelencsér Máté a Magyar Úszó Szövetség évzáró gáláján a Hotel Hiltonban 2022. november 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt
A képen: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó (j) és férje, Gelencsér Máté a Magyar Úszó Szövetség évzáró gáláján a Hotel Hiltonban 2022. november 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A Hosszú Katinka - Gelencsér Máté

házaspár állítólag már azzal is tisztában van, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik-e majd,

amellyel kapcsolatban teljesen érthető döntés volna, ha erről semmilyen információt nem osztanának meg a nagyérdeművel a jövő héten várható bejelentéskor. Az ifjú pár növekvő boldogságáért a Mandiner szerkesztősége is őszinte szívvel szorít!

 

A nyitóképen: Hosszú Katinka. Fotó: Földházi Árpád

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2023. március 17. 10:22
Jó egészséget és sok örömet Katinka
luxusbatar
2023. március 17. 10:22
Mennyivel cizelláltabb a teleksz, igaz? Orbán lop. Mutatjuk, mennyit lopott ma orbán! Mutatjuk ebben a percben mennyit keresett mészáros! Soha nem hinné, hogy ebben a hónapban mennyit lopott öntől orbán! Ezt nem láttuk jönni: államcsőd közelében az ország.
PethoZ
2023. március 11. 09:05
Egy nő számára óriási boldogság, amikor anyuka lehet. Éppen ezért nagy öröm az is, amikor bejelentheti a családnak vagy adott esetben ország-világnak a nagy hírt. Biztos Katinka is nagyon boldog lett volna, ha ő maga mondhatja el a hírt és nem előzi meg valaki némi apróért cserébe.
Matocska
2023. március 09. 20:15
Tudtok még lejjebb menni bulvárfos címadásban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!