Lőrincz Viktor: Ahogy múlik az idő egyre felértékelődik ennek az ezüstéremnek az értéke

2021. augusztus 17. 21:24

A birkózó a következő olimpia idején annyi idős lesz, mint most a két hete olimpiát nyert testvére, Lőrincz Tamás.

2021. augusztus 17. 21:24
null

Lőrincz Viktor, testvéréhez, Tamáshoz hasonlóan a súlycsoportjában első kiemelt volt a nemrég véget ért tokiói olimpián. A Lőrincz-testvérek a játékok előtt többször elmondták, hogy nagy álmuk, hogy mindketten éremmel jöhessenek haza. Ez a fantasztikus siker összejött. Mégis a rajongók közül sokan csalódottak, hogy nem lettek mindketten olimpiai bajnokok.

Akik így gondolkoznak (és akik másképp') azok feltétlenül hallgassák meg a Mandiner Sportnak adott exkluzív interjút, melyben Viktor maga beszél a második hely értékéről. Azt pedig ne feledjük, hogy Lőrinc Viktor a következő olimpia idején még csak 34 éves lesz. Pont annyi, mint a bátyja, amikor a csúcsra ért.

A Mandiner Sport videósorozatának következő részét az alábbiakban nézheti meg.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. augusztus 18. 11:36
Szerintem, a magyar női vízilabda bronz és a magyar férfi vízilabda bronzérem együtt ér majdnem annyit, mint egy aranyérem. És a női kézilabda válogatott is jól játszott az utolsó meccsükön a norvégok ellen, kétszer is vezettek, pedig 1,04-es oddson volt a norvég győzelem. Évek óta verik az ifi női kézilabda-válogatottaink a világot, majd netalántán a felnőtteknek is sikerülhet! Ha csak nem jön vissza a Böszme-koalíció, mert akkor mindent el fognak kúrni, oktatást, egészségügyet, családi kedvezményeket. Lesz helyette kevesebb kórház, fizetős egészségüggyel.
alacsony-a-kerites
2021. augusztus 18. 09:46
A nyilatkozat rövid és tömör, de szerintem nagyon értelmesen beszél, és jól rámutat, hogy miért is fontos a sport támogatása Magyarországon.
Intel
2021. augusztus 18. 06:27
Nem kérdés, hogy ez remek teljesítmény. Több mint 200 ország indult az olimpián. Az persze kérdés, hogy miért nem arany vagy bronz. Az első helyek esetében hajszálnyi a teljesítményben a különbség. Olyan hülyeségeket írtak, hogy a győztes ukrán sportolón "több volt az izom". A győztes ukrán sportoló egyébként egy nagy darab nigger akit Ukrajnában jól elintéztek a származása miatt bármilyen remek sportoló is. Szóval a sport már nem sport hanem a politikai aréna egy szeglete. Ezért az izommilliárdok amit erre költünk a szociális otthonok helyett lényegében a külügyminisztérium költségvetésében kellene legyenek.
szodabár
2021. augusztus 17. 21:35
A következőn meglesz az az arany is! Szívből gratulálok a fiúknak és a szüleiknek! Köszönjük! Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!