Kiírták a pályázatot a Millenáris Velodrom rekonstrukciójára

2013. szeptember 30. 13:59

A pályázaton indulóknak egy olyan sportlétesítményt kell megtervezniük, amelyben elfér egy fedett nemzetközi szabványnak megfelelő kerékpáros-pálya, egy BMX-gyakorló pálya, a középső részén pedig a tornacsarnok.

2013. szeptember 30. 13:59

Megjelent a Millenáris Velodrom rekonstrukciójának nemzetközi tervpályázata; a Nemzeti Sportközpontok november 25-ig várja a pályaműveket, az eredményhirdetés pedig várhatóan december közepén lesz. A létesítmény – amely része lesz az új Puskás Ferenc Stadiont körülölelő Nemzeti Olimpiai Központnak – a kerékpárversenyek mellett a tornászok edzéseinek is otthont ad majd.

A Millenáris Velodrom tervpályázatán indulóknak egy olyan sportlétesítmény terveit kell elkészíteniük, amelyben elfér egy fedett, 250 méteres, nemzetközi szabványnak megfelelő kerékpáros-pálya, egy BMX-gyakorló pálya, a középső részén pedig a magyar tornasport új központját lehet kiépíteni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!