Fluor is kint volt a Critical Mass-en

2013. április 21. 14:27

A Critical Mass szervezői úgy érzik, a rendezvény elérte célját, ezért azt az idén tartották meg utoljára.

2013. április 21. 14:27

Az idei Critical Mass-en ott volt Fluor Tomi is, aki a Heti Válasz Online-nak elmondta: 2006-ban volt először ilyen rendezvényen, a mostanira pedig az esemény előtt egy nappal vett egy Csepel bringát, amiben szerinte „igazából semmi extra nincs”.

A főszervező, Kürti Gábor elmondta: bár óriási nyomás van rajta, hogy ezután is legyen Critical Mass, de ő úgy érzi, hogy „ma már az emberek maguktól is biciklire ülnek”, így a rendezvény „elérte célját”. Hozzátette: több tízezer ember jött össze évente, de csak 1600 ember vállalt önkéntes munkát a szervezésben, ami pedig „nagy munka”. Kijelentette: most már az a fontos számára, hogy a biciklistáknak legyen min menniük: hogy még több kerékpárút épüljön ki.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. április 22. 20:50
Karácson Tamás, azaz Fluor vagy Fluor Tomi (Várpalota, 1987. augusztus 5. – ) magyar rapper illetve médiaszemélyiség. Korábban Fluorid, majd Fluor Filigran néven volt ismert. Zenéjében eleinte az underground hiphop dominált olyan számokkal, mint például a Gecigránát vagy a Picsakészen. Dopmen huga.
Bábeli békák
2013. április 22. 20:49
Senki. Nem ez taglalta a Kiszel Tünde muffjának szőrösségét? Vagy az egy másik ugyanilyen senki volt?
Ultima Ratio
2013. április 22. 20:48
Természetesen mindig van egy hülye aki eljátssza, hogy nem tudja ki az adott celeb a cikkben. Nem kell megjátszani, attól nem tűnsz műveltebbnek, mindenki tudja ki az a Fluor Tomi, nem gáz.
Vanília
2013. április 22. 13:19
hihi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!