Mégsem építik meg a balatoni kerékpárutat

2013. március 13. 15:45

A környezetvédelmi és vízügyi felügyelőség nem engedélyezte a balatoni kerékpárút megépítését – írja a Kapos.hu.

2013. március 13. 15:45

Természetvédelmi okokra hivatkozva nem engedélyezi a környezetvédelmi és vízügyi felügyelőség a balatoni kerékpárút megépítését – írja a Kapos.hu. Mint elmondták, véleményük szerint a kerékpárút zavarná az állatok szabad mozgását.

Szántód polgármesterét felháborította a hír, hiszen korábban már több százezer forintért elkészíttették a tervet, amivel elnyerhették a 120 milliós pályázati pénzt. „Ötvenezer kerékpáros közlekedik évente a kompokon, óriási szükség lenne ennek az útnak az átalakítására” – jelentette ki Vízvári Attila.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
royalista
2013. március 24. 08:44
Most, hogy felújítják a Bp.-Székesfehérvár vasútvonalat, a pálya mellett eldózerolták a fákat, mint egy szervízutat alakítva ki. Miért nem lehetne ezt kerékpárútnak kialakítani? Így azon biztonságosan le lehetne menni a Velencei-tóhoz bicajjal, onnan be Fehérvárra, és már csak a Fehérvát -Balaton utat kellene megcsinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!