Szerelem

2024. január 03. 23:20

2024. január 03. 23:20
Chocolate,Salami,Filled,With,Almonds,,Hazelnuts,And,Raisins,On,The

Kövérné Kalmár Mónika „Sütis Móni” írása a Mandiner hetilapban.

Bókaföldiné Lovász Ilona nem tudott spórolni. Sok nagyszerű tulajdonsága volt, de a pénzzel nem jól bánt. Vagyis saját felfogása szerint mégiscsak jól, ugyanis az volt az elve, hogy inkább élményeket gyűjt, mint bankjegyeket. Így aztán amint összejött a bankszámláján egy szabad szemmel látható összeg, azonnal nézegetni kezdte az utazási lehetőségeket.

Ezt a kekszet kóstold meg, Lacikám! Csokiszalámi, de nem csak úgy, ahogy én szoktam készíteni”

Laci, a férje ugyan nem vágyott sehova, beletörődött neje mehetnékjébe. Hű társa volt az utazásokban is, noha ő maga szívesebben maradt volna otthon, hogy dolgozgasson kicsit a ház körül. Harmincöt éve voltak házasok, felneveltek két gyereket, akik vagy tíz éve kirepültek. A házaspár egy kis élelmiszerboltot vitt a városka szélén, ami nem volt rossz helyen, és a legfontosabb: hatalmas parkoló mellett helyezkedett el az épület, így a vevők nemcsak meg tudtak állni, de még fizetniük sem kellett a parkolásért.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!