Vágányzár a dél-balatoni vasútvonalon

2015. szeptember 07. 13:12

Vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat Szabadbattyán és Szántód-Kőröshegy között hétfőtől péntekig.

2015. szeptember 07. 13:12

Vágányzár lesz a dél-balatoni vasútvonalon, vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat Szabadbattyán és Szántód-Kőröshegy között hétfőtől péntekig - tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. pénteken az MTI-t. Ezt követően jövő szombattól a következő két hétben, szeptember 26-áig Lepsény és Szántód-Kőröshegy között lesz vágányzár – olvasható a közleményben. Hozzátették: október 5-e és 21-e között hat éjszakán is vágányzár korlátozza a vasúti forgalmat, ez azonban nem érinti a személyszállító vonatok nagy részét.

 
A kivitelező a vágányzári időszakok alatt végzi el a többi között a második vágány biztosítóberendezéséhez kapcsolódó munkákat. A beruházás október végén fejeződik be, de a balatonvilágosi Aligai úti aluljáró és a közúti átjáró szeptember végére elkészül.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!