Veszprémi Utcazene Fesztivál: a lehetőség idén is az utcán hever!

2015. június 19. 12:37

Június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat az OTP Bank Utcazene Fesztivál. A kiválasztottak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért.

2015. június 19. 12:37

Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért. Július 22-25. között Veszprém ismét egy városnyi fesztivállá lényegül, úton-útfélen koncertek hálózzák majd be ismét a nemrég megújult belvárost. Az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legegyedibb és legizgalmasabb zenei jamboree, ami az elmúlt 16 évben számos, ma már ismert zenekarnak jelentette a “nagy lökést” az ismertté váláshoz. Itt alakult a Mary Popkids, kezdő énekesnő korában többször zenélt itt – a nemrég az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt – Csemer Bogi valamint Takács Eszter, Szabó Balázs, a Punnany Massif vagy a Halott Pénzből ismert Járai Márk is a kezdeti lépések fontos állomásaként jegyzi ezt a fesztivált.

 
Idén is azokat at akusztikusan is megszólalni bíró formációkat keresik, akik részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a nagyérdeműt – és elkápráztatni a zsűrit a produkciójukkal. A jelentkezők közül a 20 kiválasztottat a fesztivál ideje alatt Veszprém vendégül látja étkezéssel és szállással, s a legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesíti. 500 000 Ft sorsáról szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ról pedig az OTP Bank jóvoltából a fesztivál közönsége szavazhat mobilon vagy a bank Facebook oldalán keresztül. Jelentkezni június 26-ig lehet, további információk a www.utcazene.hu oldalon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!