Budapestre jött a balatoni nyár

2015. június 17. 14:33

Strandlabdák, konzervált balatoni levegő és vízparti naplementés festmények: a Mono art & designban be lehet melegíteni a július végi, ötnapos kortárs művészeti és design kerti partira, az ARTplacc-ra!

2015. június 17. 14:33

Június 11-től július 22-ig látogatható a Balaton Express című kiállítás a Mono art & designban, július 22-26 között pedig a tárlat egy része Tihanyba költözik, mégpedig az 5. szülinapját ünneplő ARTplacc fesztiválra.

 
A pop-up tárlaton találkozhatunk Kiss Miklós kirakatinstallációjával, Babos „Zsili” Bertalan és Kucsora Márta képeivel, illetve feltűnnek még Klimó Péter, Koronczi Endre, Pályi Zsófi, Péli Barna, Péterfy Ábel, Szabó Ádám Csaba művei is. Tematikus válogatást láthatunk a MOME Tárgyalkotói Tanszék diákjainak munkáiból és a Mono tervezői is készültek Balaton inspirálta alkotásokkal: Anna Amélie például kékes színvilágú kiegészítőkkel, Nemesi Anna kis vitorlás medálokkal, a Rubirium vízibiciklis noteszekkel készült.
 
Az ARTplacc-on július végén a Tihanyi révnél tobzódhatunk a körtárs művészetekben: a szervezők kifejezetten a 35 év alatti, feltörekvő művészekre és tervezőkre koncentrálnak. A galéria sátoron kívül idén lesz design sátor és workshopokat is fognak tartani, esténként pedig a hazai underground zene jeles képviselőit hallgathatjuk a tóparton.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!