Két holttestet is találtak a hétvégén a Balatonban

2013. augusztus 12. 14:52

Egy fiatal férfi vasárnap fulladt bele Balatonmáriafürdő szabad strandján, szombaton pedig egy ismeretlen férfi holttestét találták meg Fonyódnál.

2013. augusztus 12. 14:52

Vízbe fulladt egy fiatal férfi Balatonmáriafürdő szabad strandján, holttestét vasárnap délután emelték ki a tóból- A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának sajtófelelőse elmondta: a 21 éves zalai fiatalember délelőtt három társával vízibiciklizett, majd ki akart úszni a partra, ahová már nem érkezett meg. Keresésébe a vízirendészet kérésére egy idő után két hajóval bekapcsolódtak a vízimentők is, akik több mint ötórányi kutatás után találták meg a fiatalember holttestét a mélyvízben, túl a bójasoron, jóval beljebb annál, mint amit eltűnése helyszínéül jeleztek a társai.

A szemtanúk állítása szerint Balatonmáriafürdő nagy forgalmú szabad strandján nincs vízimentő, csak elsősegélynyújtók. A vízimentők egyik elsődleges feladata az volna, hogy ne engedjék a bójasoron túl úszni vagy vízibiciklizni a fürdőzőket.

Az MTI értesülése szerint szombaton a Balatonból egy ismeretlen férfi holttestét is kiemelték Fonyódnál. Az információt a rendőrség nem cáfolta, de részleteket sem közölt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!