Megújult a Balaton-felvidéki Nemzeti Park arculata

2013. április 09. 10:18

Megújult a Balaton-felvidéki Nemzeti Park emblémája és elkészült a park okostelefon-alkalmazásának új verziója.

2013. április 09. 10:18

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága hétfői közleménye szerint az újítást a kiadványok, ismertető táblák, webes felületek megváltozott képi világa, valamint a logókkal szembeni elvárások tették szükségessé. Az igazgatóság által javasolt két új logóváltozat közül végül a nagyközönség választotta ki a győztes emblémát, amely méltó módon jelképezi a védett területeket és a természetvédelmi munkát – írja közlemény.

A park a hazai nemzeti parkok közül elsőként készíttetett okostelefon-alkalmazást, amely tavaly nyár óta ingyenesen letölthető Android, iPhone/iPad, valamint 2013 tavaszától már Windows Phone és Windows 8 készülékekre is. A most bemutatott új alkalmazás segítséget nyújt a látogatóknak, hogy virtuálisan megismerkedjenek a park egyedülálló látnivalóival, akik pedig személyesen látogatnak a parkba, alaposabb információkat kaphatnak a természeti kincsekről – olvasható a közleményben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!